Vacature (International) Service Engineer

(International) Service Engineer in Zoetermeer

DEP / PTS Systems Ballast Systems Upend & flood control systems

 • Sampling systems
  • Inline sampling systems
  • Fast-loop sampling systems
  • Sampling system components
  • Automatic sampling

(International) Service Engineer

ZOETERMEER I 40 UUR P/W

ONZE ORGANISATIE, WIE ZIJN WIJ?

De Vydraulics Group bestaat uit acht bedrijven met een gedeelde passie voor technologie en een glasheldere missie: het aanbieden van de beste turn-key oplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van motion & control en process technology. Elk bedrijf heeft zijn eigen expertise en marktfocus, waardoor ze elkaar perfect aanvullen. We streven naar optimalisatie, technologische innovatie en continue verbetering van producten, processen, kwaliteit en efficiëntie. Met elkaar ontzorgen we de klant in het volledige traject van ontwerp tot productie en van ingebruikstelling tot service.

Vanuit de divisie Doedijns leveren we integrale, klant specifieke oplossingen op het gebied van hydraulische, pneumatische en proces systemen ten behoeve van klanten in de olie- en gas-, maritieme- en offshore-industrie wereldwijd. Doedijns is in staat om zowel het complete projectmanagement (advies, ontwerp, productie en installatie) als het onderhoud en de service te verzorgen. Klanten kennen Doedijns ook als officiële distributeur van een breed pakket A-merk componenten in de hydrauliek, pneumatiek en controls.

DOEDIJNS B.V. te Zoetermeer heeft groeiambities en om deze waar te maken zijn we op zoek naar nieuwe collega's om het team te komen versterken.

JOUW ROL

Je gaat je bezig houden met service,- onderhoud, reparatie en in bedrijfstelling van systemen en installaties van onze klanten in binnen- en / of buitenland. Voor deze projecten werk je samen met collega's of geheel zelfstandig. Kenmerkende werkzaamheden voor jou zijn het verhelpen van storingen, het verrichten van onderhoud-, renovatie-, reparatie-, en assemblagewerkzaamheden op werktuigbouwkundig, hydraulisch e/of elektrotechnisch (inclusief besturing, PLC) gebied. Je bent daarnaast ook bezig met het instrueren en trainen van derden met betrekking tot de bediening, gebruik en onderhoud van installaties, je verricht administratieve werkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van (project)rapportages.

Omdat juist jij bij veel van onze klanten over de vloer komt ben jij ook die ambassadeur, die kansen signaleert om de dienst- en serviceverlening aan onze klanten te optimaliseren en uit te breiden, je werkt hierin nauw samen met veel collega's van de diverse product teams of zelfs daarbuiten binnen de brede groep.

JIJ BRENGT

 • Je hebt ervaring als service engineer (monteur) en je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting mechatronica, elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde.
 • Kennis van hydraulische, elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige systemen en installaties is wenselijk.
 • Gezien het internationale karakter van de functie beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
 • Je bent klantgericht, hands-on, zelfstandig, stressbestendig, nauwkeurig en servicegericht.
 • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

WIJ BIEDEN

Een uitdagende en afwisselende baan met focus op hydrauliek en/of besturingstechniek in een ambitieus bedrijf in nauwe samenwerking met de dynamische internationale Vydraulics Group. Je krijg ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een marktconform salaris, 10% vakantiegeld, een winstdelingsregeling en o.a. een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast geldt voor onze service engineers een passende toeslagenregeling en onkostenvergoeding.

ENTHOUSIAST?

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie met CV naar via .Functie:international service engineer
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. (International) Service Engineer Doedijns Group International 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures