Vacature Accountmanager Solar

Accountmanager Solar in Schoonhoven

085 0 16 03 87

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Bedrijfsprofiel

Collectief Belang B.V. ( www.collectief-belang.nl ) ondersteunt en adviseert bedrijven en instellingen bij het verduurzamen, bij het inkopen van energie en bij het besparen op alle energie gerelateerde kosten. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf in de markt en staan voor een ethisch verantwoorde, transparante en klantgerichte werkwijze; een betrouwbaar full-service partner voor onze klanten.

In verband met de groei van ons bedrijf zoeken wij voor diverse regio's in Nederland enthousiaste en resultaat gedreven accountmanagers; topverkopers die intrinsiek gemotiveerd zijn om op hoog niveau te presteren en targets te overtreffen.

Taakomschrijving

Als Accountmanager Solar benader je op proactieve en efficiënte wijze zoveel mogelijk prospects binnen het segment MKB/MKB+. In het toegewezen werkgebied ben je verantwoordelijk voor acquisitie, de totstandkoming van opdrachten en de opbouw van een klantenbestand.

Profiel kandidaten

vink

Relevante ervaring in sales, bij voorkeur in een B2B omgeving
Gedreven, enthousiaste en positieve instelling

Wij bieden:

vink

Functie:accountmanager
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Accountmanager Solar Collectief Belang Solar 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures