Vacature Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider in Gouda

Activiteitenbegeleider Beschermd Wonen

location_on Gouda

access_time 24 uren per week

euro 2750 - 3858

school MBO

Werken bij een waardevolle woonvoorziening voor een doelgroep die op dit moment "zonder helper" is? Wij zijn op zoek naar iemand met creativiteit, lef en geduld!

Wat ga je doen?

Binnen de beschermde woonvorm in Gouda heb jij een belangrijke rol in het motiveren van deelnemers om een zo'n normaal mogelijk leven te leiden. Dit doe je door hen te helpen om tot een goede daginvulling te komen. Je werkt nauw samen met de activeringscoach op de afdeling en zal veel bezig zijn met de uitvoering van activiteiten. Samen met de begeleiders zoek je telkens naar manieren om aan te sluiten bij de deelnemers en te kijken wat helpend is voor hun herstel. Dat kan betekenen dat jij hen motiveert om deel te nemen aan de dagbestedingsactiviteiten binnen de afdeling en/of dat jij samen met de deelnemer zoekt naar mogelijkheden buiten de afdeling. Je bedenkt activiteiten en groepsvormen en voert deze uit. Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van opdrachten, en de daarmee samenhangende administratieve werkzaamheden.
Domus / Huis & Haard Gouda
Je komt te werken op een beschermde woonvorm voor dertig mannen en vrouwen. Zij wonen hier langdurig en hebben te maken met dubbele problematiek (psychiatrie en verslaving). Een aantal deelnemers heeft daarnaast ook een licht verstandelijke beperking. De woonvorm is opgedeeld in drie groepen: twee groepen Domus, waarbij de focus van begeleiding op stabilisatie ligt. En één groep Huis & Haard, waarbij de focus van begeleiding op zelfstandig wonen ligt. Beide groepen vragen een eigen visie en aanpak. Deelnemers mogen op hun kamers middelen gebruiken.
Je stapt in een enthousiast team dat op zoek is naar een herstelgerichte manier van werken in combinatie met een veilige werkomgeving. Ons team bestaat uit even veel mannen als vrouwen. We zijn een jong team, met ervaren en minder ervaren collega's. We hebben jaarlijkse team uitjes en gaan met enige regelmaat informeel ergens wat drinken. We hebben een open sfeer en collega's ervaren veel veiligheid en vertrouwen in eigen en andermans professie. Daarnaast is er ruimte voor eigen ideeën en initiatieven die het herstel van de deelnemers en jouw werkplezier bevorderen. De basis van zorg is goed en we bouwen om de kwaliteit van zorg nog beter te maken.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een creatieve, praktische/handige en zelfstandige collega. Daarnaast vragen we het volgende:

  • Een relevante afgeronde mbo-opleiding (Social Work of vergelijkbaar);
  • (Bij voorkeur) ervaring met onze multiproblematiek doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.

Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit .
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Dit bieden wij

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Ook is dit een plek waar je je christelijke geloof in de praktijk kunt brengen. Medewerkers koppelen terug dat er sprake is van een warme sfeer, onderlinge betrokkenheid en veel vrijheid in het werk. Verder:

  • Contractduur: een tijdelijk contract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
  • Groei voorop : met 1,5% loopbaanbudget (bovenop je salaris) en onze interne trainingen staat jouw ontwikkeling niet stil!
  • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 6 die loopt van € 2.750,- tot € 3.858,- per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Even tot rust: ons werk kan soms veel van je vragen. Daarom begrijpen we dat je behoefte hebt aan rust en krijg je 170 verlofuren bij een fulltime contract (36 uur). Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
  • Van A naar B: Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist (vanaf 10,9 km), een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding van maximaal € 179,57 netto per maand als je met de auto reist.
  • En dan nog: een individueel keuzebudget (eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%), pensioensopbouw en sportbudget (€75 per jaar). Daarnaast bieden we je fruit aan op het werk en is er een bedrijfsopvangteam en een Bedrijfsmaatschappelijk werker die indien nodig voor je klaar staan.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl .

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Solliciteer met je CV en sollicitatiebrief via de solliciteerbutton. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen .
Voor meer informatie kun je contact opnemen met () via of .

Contact Postbus 3006

Functie:activiteitenbegeleider
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2750 – 3858
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Activiteitenbegeleider Leger des Heils 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures