Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Gouda

 • Per direct op zoek naar een bevlogen administratieve medewerker
 • 0.4 FTE (2 dagen in overleg)
 • Ervaring met ParnasSys, Kindkans, ROD (voorheen BRON) en DUO is een pré.
 • leerlingen
 • Salarisschaal 4 conform CAO-PO
 • Je hebt recht een op 13e maand

Wij werken aan

De Piloot biedt kwalitatief, uitdagend, stimulerend onderwijs aan leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften. Wij hanteren de kerndoelen voor het regulier onderwijs als uitgangspunt.
Dit betekent dat wij:
• nauwkeurig volgen, observeren en krachtig handelen
• zorgen voor duidelijkheid in ruimte, activiteit, interactie en tijd d.m.v. onze basisaanpak vanuit de methode Wijzer Onderwijs
• samenwerken met leerling, ouder(s)/verzorger(s) en ketenpartners
• een veilige leeromgeving bieden waarin de leerling zich optimaal kan ontwikkelen, door adaptief onderwijs te bieden.

Altijd al willen werken op een school? Én ben jij graag een administratieve steun en toeverlaat?

SO De Piloot locatie De Vlinder De Piloot is een cluster 4 school en het hoofdgebouw van De Piloot is gevestigd in Rotterdam Ommoord en is een school van stichting BOOR. Ongeveer 78 scholen vallen onder onze stichting, waaronder De Vlinder in Gouda (onderdeel van de Piloot).
Locatie De Vlinder, aan de Van Heuven Goedhartsingel 10 te Gouda, vormt een onderdeel van Enver Jeugdhulp. Er zijn 2 soorten groepen op De Vlinder, te weten JOB- groepen waar dagbehandeling en onderwijs geïntegreerd wordt aangeboden aan jonge kinderen. Sinds januari 2020 is er een samenwerking bijgekomen met Curium, Enver en De Piloot. Dit heeft geresulteerd in een trainingsklas voor kinderen die dagbehandeling krijgen vanuit Curium en/of Enver in de groepen Ster en Schelp.
JOB- groepen:
De Piloot verzorgt sinds augustus 2018 op de locatie De Vlinder het onderwijs in 4 groepen. Deze groepen zijn bedoeld voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Kinderen vanaf 3 jaar worden ingeschreven op De Piloot.
In de JOB-groepen (jeugdzorg, onderwijs en behandeling groepen) zijn behandeling vanuit Enver en onderwijs geïntegreerd in één groep. Dit betekent praktisch dat er 5 dagen jeugdzorgwerkers van Enver op de groep aanwezig zijn en 2 om 3 dagen een leerkracht van De Piloot. In het begin van het behandel-/schooljaar zal de nadruk liggen op de behandeling. Gedurende het behandel-/schooljaar zullen de onderwijsactiviteiten in de groep steeds meer worden uitgebreid. De jeugdzorgwerkers en de leerkracht werken in de groepen vanuit dezelfde visie en aanpak en bieden behandel- en onderwijsactiviteiten aan.
Trainingsklassen:
In januari 2020 is op de locatie De Vlinder in Gouda een nieuwe samenwerking met Curium, Enver en De Piloot gestart waar kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar dagbehandeling kunnen krijgen in combinatie met een trainingsklas waar de kinderen vanuit De Piloot onderwijs krijgen. De kinderen in de dagbehandeling zijn vaak vastgelopen in het onderwijs. Daarom komen zij in opbouw naar de trainingsklas om te oefenen om weer onderwijs te volgen. De lessen die worden gegeven door de leerkrachten van De Piloot op De Vlinder sluiten aan bij het lesprogramma van de overige groepen van De Piloot.

Wat heb je?

 • Je hebt een afgeronde secretariële/administratieve opleiding;
 • Je beschikt over aantoonbare administratieve ervaring;
 • Je bent communicatief duidelijk en vlot, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kunt planmatig werken zodat gezamenlijke doelen en resultaten worden bereikt;
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je denkt kritisch mee in het proces en je bent bereid om te leren;
 • Je bent stressbestendig: onder tijdsdruk werk je accuraat, stel je prioriteiten en behoud je overzicht;
 • Je bent goed met interne en externe contacten en daarnaast kun je efficiënt zelfstandig werken;
 • Je beheersing van het MS Office pakket (met name Outlook, Word, Excel, Teams en SharePoint) is uitstekend;
 • Ervaring met ParnasSys, Kindkans, ROD (voorheen BRON) en DUO is een pré.

Wat krijg je?

 • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast: 0,4 fte; ( 2 dagen in overleg)
 • Salarisschaal 4, vakantiegeld en 13e maand;
 • CAO Primair Onderwijs ;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: teamuitjes, reiskostenvergoeding, pensioen;
 • Een prettige informele werksfeer en een samenwerking met Enver Jeugdhulp en diverse samenwerkingsverbanden;
 • Veel vrijheid, verantwoordelijkheid, volop ruimte om initiatief te nemen en om je verder te ontwikkelen binnen ons werkgebied.

Wat kun je?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces rondom de in- en uitschrijvingen. De verwerking hiervan verloopt via diverse digitale systemen waarvan o.a. ParnasSys. Je zorgt ervoor dat leerlingen correct worden in- of uitgeschreven en dossiers compleet geadministreerd worden. Je legt contact met andere scholen voor een soepele afstemming en uitwisseling.

Ook de aanmeldingen bij de vervolgscholen vallen onder jouw takenpakket. Je verzorgt de aanvragen van de toelaatbaarheidsverklaringen (TLV's). Hierbij verzamel je de benodigde documenten, controleer je ze op juistheid en zorg je ervoor dat de dossiers compleet aangeleverd worden zodat de aanvragen tijdig geregeld zijn.

Door de diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde. Je ondersteunt het administratie team, de leerkrachten en de intern begeleiders. Je legt verantwoording af aan je afdelingsleider maar ook aan de Inspectie van het Onderwijs.

Extra info

Wij zijn per direct op zoek naar een allround administratief medewerker voor onze locatie De Vlinder in Gouda.

De Piloot is een cluster 4 school. Wij begeleiden leerlingen met onderwijsbelemmeringen als gevolg van diverse vormen van gedragsproblematiek. Binnen de basisschoolvestigingen (SO-afdelingen) heeft onze school in haar 50-jarige bestaan een uitgebreide expertise opgebouwd in de opvang en begeleiding van kinderen met:

 • Onderwijsbelemmeringen en leerproblemen;
 • Gedrags- en psychiatrische stoornissen, zoals hyperactiviteit (ADHD), stoornissen binnen het autistisch spectrum (ASS), hechtingsstoornissen, oppositioneel opstandige gedragsstoornissen.

Op de locaties De kleine Plantage en de Vlinder wordt intensief samengewerkt met Enver Jeugdhulp. De jeugdzorgwerkers en de leerkrachten bieden in de groepen, vanuit dezelfde visie en aanpak, behandel- en onderwijsactiviteiten aan. De leerlingen verblijven hier 9 maanden en stromen daarna uit naar een passende vervolgplek.

Hoe verder?

Stuur je CV en motivatiebrief via de groene sollicitatiebutton. Heb je nog vragen/twijfels neem dan contact op met


In 6 stappen aan de slag bij BOOR


Je ontdekt de kansen die BOOR biedt voor je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling.


Stichting BOOR
Schiekade 34, Rotterdam

Functie:administratief medewerker
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfert van Borselen Scholengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Administratief Medewerker Wolfert van Borselen Scholengroep 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures