Vacature Adviseur Pensioen en Inkomen

Adviseur Pensioen en Inkomen in Rotterdam

Adviseur Pensioen en Inkomen

Klap 24 mei 2024

Klap Rotterdam is op zoek naar een adviseur pensioen en inkomen. Bijt jij je vast in een adviesvraag en weet je zelfstandig tot oplossingen te komen? Ben jij proactief, denk jij mee en voel je je thuis binnen de vakgebieden pensioen- en inkomensverzekeringen? Haal jij energie uit het bijdragen aan de juiste advisering en het te woord staan van klanten? Dan ben jij de adviseur die wij zoeken ons team te komen versterken.

Wat doe je?

Alles draait om een tevreden klant die weet dat hij zaken met een gerust hart aan ons over kan laten. Die weet dat als wij voor hem aan de slag gaan het eindresultaat boven verwachting zal zijn. Als adviseur signaleer je kansen, je bent gesprekspartner voor werkgevers en werknemers, voor verzekeraars en pensioenuitvoerders. Hierbij ben je in staat om vanuit een zorgvuldige inventarisatie en analyse tot de juiste oplossingen te komen. Het betref een functie van 32-40 uur per week. Werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.

Jij?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een gerenommeerd kantoor die met de veranderende markt meegaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en tenminste
2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Het pensioen en inkomensvak kent voor jou weinig geheimen en je kunt je goed verplaatsen in wat de klant wil en weet proactief oplossingen aan te dragen.

Je bent in het bezit van Wft Adviseur Basis, Wft Pensioen en als pre WFT Inkomen. Zeer goede beheersing van de Nederlandse (en bij voorkeur ook de Engelse) taal; Je bent nauwkeurig, een echte teamplayer en je bent analytisch en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

Dit is de kans om bij een groeiende onderneming binnen de financiële dienstverlening aan de slag te gaan met alle facetten van dien. Klap Rotterdam is een onderdeel van Klap Verzekeringsmakelaar in Amsterdam. We bieden je een mensgerichte en ondernemende organisatie met circa 150 collega's. Ook jij bent een belangrijke schakel in het behalen van onze gezamenlijke doelstellingen. Je werkt deels vanuit huis en deels vanuit ons kantoor in Rotterdam.

We bieden je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een goed pensioen, 24 vakantiedagen en 4 ATV dagen (op basis van een 40-urige werkweek).

Kies je voor Klap Rotterdam dan kies je ook voor ontwikkeling! Wij vergoeden daarom de opleidingskosten van noodzakelijke (branche-)opleidingen, maar ook voor opleidingen om jouw competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. Uiteraard hebben wij een PA en PE programma voor het behouden van jouw vakdiploma's.

Je kan dit mailen naar

Ik weet genoeg. Ik wil meteen solliciteren!

Jouw manager?Functie:adviseur pensioen & inkomen
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Adviseur Pensioen en Inkomen KLAP 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures