Vacature Adviseur Ruimtelijke Ordening

Adviseur Ruimtelijke Ordening in Rotterdam

René van Schepen - Adviseur RO bij InterConcept

Word jij mijn nieuwe collega als Adviseur RO?

Jij en InterConcept: Een goede match?

Voor meer dan 200 gemeenten, uitvoeringsdiensten en provincies vormen we met ruim 80 fijne collega's dé kennispartner voor de fysieke leefomgeving. Wij ondersteunen en adviseren onze klanten op de gebieden bouw, milieu, ruimtelijke ordening en juridische zaken. Zet jij binnenkort samen met ons de schouders onder een toekomstbestendig Nederland waar mensen zich veilig en comfortabel voelen?

 • Samen Sterker
 • Helpende Hand
 • Verrassend Vooruit
 • Goed Geregeld

Jouw nieuwe baan: Adviseur Ruimtelijke Ordening

Jij maakt met jouw kennis binnen de Ruimtelijke Ordening het verschil als adviseur. Tevens zie jij uitdaging binnen gemeenten die volop in ontwikkeling zijn.

Jij als Adviseur Ruimtelijke Ordening bent dan ook onmisbaar in dit fysieke domein. In jouw rol ben je in staat alle belangen in de fysieke leefomgeving samen te brengen, samen met aanvragers, adviseurs en bestuur dit af te stemmen en daarmee ruimtelijke plannen tot realisatie te brengen.

Als Adviseur Ruimtelijke Ordening weet jij als geen ander wat er speelt binnen jouw gemeente en dit communiceer jij richting je collega's. Het vakgebied van de ruimtelijke ordening is volop in beweging. Maatschappelijke ontwikkelingen zoals onder andere de grote vraag naar woningbouw, stikstof en de invoering van de Omgevingswet zorgen voor een dynamische omgeving.

InterConcept draagt bij diverse opdrachtgevers bij aan deze maatschappelijke vraagstukken. Dit kan in de vorm van beleidsondersteuning en het begeleiden van complexe ruimtelijke procedures. Onze adviseurs ruimtelijke ordening zitten op het raakvlak van beleid en omgevingsrecht, met de voeten in de klei en zijn oplossingsgericht. Wij zoeken enthousiaste collega's die samen met ons het vakgebied van de ruimtelijke ordening verder in ontwikkeling willen brengen. InterConcept is de kennispartner op het gebied van de fysieke leefomgeving en wij willen graag met jou in dit mooie vakgebied aan de slag.

In de functie van Adviseur Ruimtelijke Ordening ben jij de ideale sparringpartner, een ondernemer en beschik jij over een sterk analytisch vermogen.

RO

Een Adviseur RO volgens InterConcept? Jij bent…

 • De begeleidende adviseur: Ruimtelijke procedures zijn bij jou in goede handen. Het beoordelen van (principe)verzoeken, begeleiden van bestemmingsplanprocedures, het opstellen van beleid, het creatief toepassen en bedenken van kaders om ruimtelijke plannen te kunnen realiseren, het vertegenwoordigen van de gemeente bij de Raad van State.
 • Een bewakende coördinator: Je coördineert de vergunningsaanvragen binnen de ruimtelijke ordening.
 • Een vooruitstrevende kennisbank: Inspelen op de actuele ontwikkelingen binnen het Omgevingsrecht stroomt door jouw aderen. Je wilt weten wat er verandert, nog voordat het zo ver is.

 • Een afgeronde Hbo Ruimtelijke Ordening en Planologie, Sociale Geografie of een soortgelijke opleiding.
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving.

Dit mag je sowieso van ons verwachten:

 • Een fantastisch team met fijne collega's. Écht!
 • Een marktconform salaris. Dit zegt nog niet veel, maar wij bieden je een goed salaris dat past bij de functie in combinatie met jouw werkervaring en kennis.
 • Een flinke portie erkenning en waardering.
 • Altijd passende leer-, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving, waarin je het verschil kunt maken voor jezelf én anderen.
 • Een groot netwerk aan opdrachtgevers.

Benieuwd?

Enthousiast over de functie?


OD West HollandLogo BobGemeente LochemOmgevingsdienst IJssellandGemeente OmmenGemeente MolenlandenFunctie:adviseur ruimtelijke ordening
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Adviseur Ruimtelijke Ordening Stichting Inter-Firm Alliances Management (IFAM) 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures