Vacature Allround Docent

Allround Docent in Rotterdam

Allround docent bij het Albeda Startcollege (2.0 fte)

Bron: Maarisha Tewarie

Fulltime te Rotterdam

Voor het Albeda Startcollege, onderwijsteam Entree-opleidingen Anderstaligen (locatie Haastrechtstraat Rotterdam) zijn we op zoek naar een Allround docent (2 fte). Onze doelgroep is zeer divers en kent verschillende onderwijsachtergronden. De studenten hebben vaak uitdagingen op meerdere leefgebieden en een taalachterstand door een migratieachtergrond. Wij gaan graag samen met hen deze uitdaging aan. Samen werken aan het leren van een vak, ervaring opdoen en een diploma behalen. Na de opleiding van een jaar kunnen de studenten doorstromen naar een niveau 2 opleiding of een baan zoeken als assistent. Om dit te bereiken zetten de medewerkers van Albeda Startcollege zich dagelijks in voor de studenten door de juiste balans te vinden tussen onderwijs en begeleiding.

Wat ga je doen?

Als allround docent verzorg je verschillende theorielessen, zoals Nederlands, rekenen, burgerschap en loopbaan. Je begeleidt studenten tijdens hun stages van begin tot eind en signaleert eventuele obstakels in hun ontwikkeling. Bovendien draag je actief bij aan het bevorderen van leercompetenties, loopbaanvaardigheden en burgerschapskennis.

Wat heb je daarvoor nodig?

• Je beschikt over aantoonbaar Hbo-nivea en je bent in het bezit van je lesbevoegdheid.
• Bagage betreffende NT2 is gewenst.
• Je hebt affiniteit met de doelgroep, je kunt omgaan met niveau 1 studenten en studenten die extra ondersteuning nodig hebben.
• Je bent vaardig in het coachen van individuele en groepen studenten.
• Je hebt een sterke persoonlijkheid en een enthousiaste uitstraling en je weet studenten te binden, te motiveren en te enthousiasmeren.
• Je bent vaardig in het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.
• Je bent vaardig in het aansturen van het leerproces en het toepassen van diverse pedagogische/didactische werkvormen.

Je herkent belangrijke boodschappen tijdens mondelinge communicatie en reageert adequaat op feedback. Door het bevorderen van een positief groepsklimaat stimuleer je samenwerking en ondersteun je studenten in hun leerproces. Je stelt heldere doelen en zorgt voor beschikbaarheid van tijd en middelen, waardoor studenten efficiënt aan hun leerdoelen kunnen werken. Met een actieve focus op resultaten en bereidheid om in te grijpen bij tegenvallende prestaties, toon je vastberadenheid om doelstellingen te behalen. Je toont diepgaande kennis van je vakgebied en bedenkt originele oplossingen, terwijl je hoge eisen stelt aan de kwaliteit van producten en diensten.

Wat bieden wij jou?

Als onderdeel van ons team bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, met een werktijdfactor van 0,8 tot 1,0 FTE.
  • Een bruto maandsalaris tussen €3.431,- en maximaal €5.078,- (Schaal LB CAO MBO).
  • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via onze Albeda Academie.
  • Leuke extra's: denk aan een fietsplan, Rotterdampas, vergoeding van een sportabonnement, collectieve zorgverzekering en andere interessante voordelen.
  • Jaarlijks afsluitingsfeest in de zomer!

Kijk dan op onze website: www.werkenbijalbeda.nl

Solliciteren

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen die zich herkent in het profiel wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Het aanleveren van een VOG en een referentiecheck zijn onderdeel van de selectieprocedure. Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan .
De vacature sluit op 29 mei.Functie:docent
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Allround Docent Albeda College 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures