Vacature Ambulant Behandelaar

Ambulant Behandelaar in Gouda

Gouda

Afdelingsinfo

De afdeling Youz Midden-Holland in Gouda omvat zowel de poliklinische afdeling als het hieraan verbonden het FACT-team en de crisisdienst onder kantooruren. We bieden diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren doorgaans in de leeftijd van 4-18 jaar met (het vermoeden van) psychiatrische problematiek. Het systeem van de cliënt wordt te allen tijde betrokken bij de behandeling. Het team is multidisciplinair samengesteld en biedt behandelmogelijkheden voor een brede range van problematiek.

Dit ga je doen

We bieden een behandeltraject waarin het kind en de omgeving worden ondersteund in het zoeken en implementeren van oplossingen De ambulant behandelaar bezoekt het gezin in de thuissituatie op verschillende momenten ook in de avonduren. Het is een multidisciplinair team met o.a. een ambulant behandelaren voor het kind en ouder(s), gz-psycholoog, arts, Kinder- en Jeugdpsychiater. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team, dat elke donderdag bij elkaar komt. De werkzaamheden:

 • je bent in staat zicht te krijgen op de gezinsdynamiek en de verandermogelijkheden van het gezin en je weet hoe je dit kunt bewerken;
 • je activeert de ouders om zicht te krijgen op hun eigen handelen in relatie tot hun kind;
 • je bent in staat ouders te ondersteunen bij het implementeren van een passende aanpak;
 • je werkt vanuit een oplossingsgerichte benadering waarin de mogelijkheden en sterke kanten van het kind/ de ouders optimaal worden benut.

Jouw kantoorlocatie wordt de Spoorstraat in Gouda, maar je zal ook bij jongeren en gezinnen thuis aan het werk zijn. Dit betekent dat je ook regelmatig op pad bent en dat je werkdag nooit hetzelfde is.


Dit ben jij

We zijn op zoek naar een flexibele, crisisbestendige en optimistische collega, die goed kan samenwerken in teamverband. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, je bent collegiaal, flexibel, slagvaardig en oplossingsgericht ook onder (tijds)druk. Verder vragen wij:

 • je hebt een afgeronde beroepsopleiding op HBO-niveau;
 • je bent in bezit van een SKJ -registratie;
 • je bent ervaren in het analyseren van opvoedingssituaties en het zien van mogelijkheden;
 • je hebt ervaring in het omgaan met kinderen met moeilijk te begrijpen gedrag;
 • je hebt kennis van psychiatrische problematiek.

Het is een voorwaarde dat je beschikt over een auto, dit i.v.m. het ambulante werk je krijgt een kilometervergoeding.


Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Het betreft een functie voor 16-20 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2866,- en maximaal € 4468,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bedrijfsinfo

Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek. Via Leo Kannerhuis, ons behandel- en kenniscentrum voor autisme, kan iedereen terecht waar eerdere specialistische behandeling niet heeft geholpen.
Youz is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en eenieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Neem dan contact op met ,

Werken bij Youz

Ben je geïnteresseerd in een volgende stap in je carrière of op zoek naar je eerste baan in de Jeugd GGZ?

Functie:ambulant behandelaar
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2866 – 4468
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Youz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Ambulant Behandelaar Youz 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures