Vacature Arts-assistent Poli Volwassenen

Arts-assistent Poli Volwassenen in Gouda

GGZ Rivierduinen

Arts-assistent poli volwassenen

Gouda € 4.027 - € 6.141 per maand Polikliniek volwassenen 32 uur, arts

Vacature details Solliciteer

Zet jouw expertise in en behandel cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Doe ervaring op als arts-assistent in een afwisselende functie. Ga de uitdaging aan en werk samen in een hecht team. Bij onze polikliniek in Gouda zoeken wij een enthousiaste collega die ons team komt versterken!


Als arts-assistent binnen onze polikliniek ben je, onder supervisie van een psychiater, bezig met het diagnosticeren en behandelen van een diverse groep cliënten met uiteenlopende problematiek. Je richt je hierbij met name op de farmacotherapeutische behandeling van diverse psychiatrische aandoeningen, daarnaast behandel je de somatische klachten. Je bouwt je eigen caseload op en hebt als coördinerend behandelaar een spilfunctie in de zorg voor jouw patiënten.

Onze collega's vormen een hecht team die voor elkaar klaar staan op inhoudelijk en persoonlijk vlak. Door de afwisseling van je werkzaamheden en de mogelijkheid om met collega's te overleggen, vormt deze functie een goede plek om ervaring op te doen voor een vervolgopleiding zoals de A-Opleiding of de huisartsenopleiding.


Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerde basisarts (voorzien van een AGB code);
 • Je hebt affiniteit met psychiatrie;
 • Je kunt 32 uur werken (contract mogelijkheid van 24-36 uur), waarvan 24 uur poli en 8 uur crisisdienst;
 • Je hebt affiniteit met volwassenen.

Waar ga je werken?

Als arts-assistent werk je op de Polikliniek Volwassenen in Gouda. Op de Polikliniek ontvangen wij cliënten en zijn verantwoordelijk voor diagnostiek en behandeling.


Onze Poliklinieken kenmerken zich door een breed spectrum aan behandelingen ten aanzien van ziektebeelden als stemmingsstoornissen, angststoornissen, somatoforme stoornissen, trauma gerelateerde- en persoonlijkheidsproblematiek.

Een belangrijk speerpunt voor onze afdeling is het verbinden én verbreden van de expertise voor onze cliënten met complexe problematiek. Behandelingen worden 'op maat' uitgevoerd en zijn gebaseerd op de zorgprogramma's van GGZ Rivierduinen. Duurzaam herstelgericht werken is de basis van ons multidisciplinair team, bestaande uit onder andere psychiaters, psychologen, arts-assistenten, Verpleegkundig Specialisten, SPV'ers, ambulant verpleegkundigen en vaktherapeuten. Het team is pas tevreden wanneer de cliënt niet meer (geheel) afhankelijk is van onze zorg.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 32 uur;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €4.027,- en €6.141- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65); Met ingang van 01-01-2024 zullen de salarissen stijgen met 2%;
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jaco Goedhart, Manager algemene zaken via of telefonisch .


Heb je vragen of wil je meer informatie over de procedure? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .




Functie:arts assistent poli volwassenen
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4027 – 6141
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Arts-assistent Poli Volwassenen Leapfrog 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures