Vacature Assistent Storemanager

Assistent Storemanager in Nieuwpoort

Autres détails

Adresse

Oude Binnenweg 128 , 3012 JG Rotterdam

Critères de matching

Postuler

Assistent Storemanager

Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Kom jij voor 38 uur per week ons team versterken?

A day @ America Today

Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de 'dag-opstart' worden de targets besproken. Met jouw leidinggevende vaardigheden en commerciële inzicht assisteer je de Storemanager bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Samen met de Storemanager beheer je de voorraad en ben je mede verantwoordelijk voor de (personeels-)administratie . Aan de hand van visual merchandise guidelines maak je de store zo aantrekkelijk mogelijk. Daarnaast geef je leiding aan je team en begeleidt en coacht hen waar nodig. Bij afwezigheid van de Storemanager ben jij eindverantwoordelijke voor de store.
De hele dag ben je omringd door gedreven collega's, nieuwe en vaste klanten en een collectie die gebaseerd is op de American College Lifestyle. Je zit geen moment stil, want naast het harde werken ga je vooral een hele leuke tijd beleven bij America Today!
Ben JIJ de Assistent Storemanager waar wij naar op zoek zijn en durf je de uitdaging aan? Solliciteer dan today!

Share:

Les visiteurs de cette page ont aussi vu :

responsable de magasin pour notre nouveau magasin à Westland

à Westland

Assistant(e) Gérant(e) de Magasin

à Woluwe

à Nieuwpoort

à Blankenberge

Assistant(e) Gérant(e) de Magasin

à AnderlechtFunctie:assistent storemanager
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assistent Storemanager America Today 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures