Vacature Assistente

Assistente in Rotterdam

Voor de zorgonderneming MKA groep zoeken wij voor de locaties in Zuid-Holland (Rotterdam en Schiedam) per direct een assistente voor de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie.

 • T 088 - 190 190 1
 • E
 • A Plan zelf uw afspraak in
 • R Patiëntreviews

24 May 2024

Functie-informatie:

Het betreft een dienstverband van 24 uur voor de duur van één jaar, vaste aanstelling is bespreekbaar.

De polikliniek MKA-chirurgie is een zelfstandige chirurgische polikliniek waar een goede samenwerking centraal staat. Het team is gedreven in het verlenen van optimale zorg aan onze patiënten.

We bieden je een mooie baan binnen een dynamische omgeving met veel uitdagingen. Als assistente maak je zelfstandig OPG's en scans van patiënten, assisteer je bij behandelingen aan de stoel, verzorg je het omlopen tijdens een spreekuur, draag je zorg voor het voorbereiden, begeleiden en afhandelen van de spreekuren en verzorg je de verslaglegging van patiëntgegevens in ons digitaal registratie-systeem (CS-HiX).

Je vormt samen met de MKA-chirurgen en je collega's een dynamisch team. Samenwerking, flexibiliteit, professionaliteit en klantgerichtheid zijn de kernwaarden van waaruit wij werken.

Wij zoeken kandidaten die:

 • Je bent in het bezit van het diploma tandarts- of doktersassistente op MBO-niveau.
 • Je bent inspirerend, enthousiast en ondernemend.
 • Je hebt een flexibele instelling, ook ten aanzien van inzetbaarheid en kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je werkt nauwkeurig, ook in stressvolle situaties.
 • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en draagt zelf ideeën aan.
 • Je hebt affiniteit met, en kennis van, relevante pc-applicaties.

Wij bieden:

Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring zal in het gesprek naar voor komen en is afhankelijk van motivatie en ervaring.

Interesse?

We gaan graag met je in gesprek over het aantal te werken uren en de mogelijkheden binnen MKA groep.
Kun je jezelf vinden in het bovenstaande profiel, stuur dan je motivatie en CV vóór 6 juni 2024 naar . Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met via telefoonnummer .Functie:assistent
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Assistente MKA groep 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures