Vacature Betonafwerker

Betonafwerker in Gouda

Betonafwerker

Solliciteer via WhatsApp

Betonafwerker

Gouda

Solliciteer op deze job

Solliciteer via WhatsApp

Betonafwerker

Is stil zitten voor jou geen optie? En wil je graag dat iedere dag anders is? Dan is de functie van Betonafwerker bij BKB Infra voor jou op het lijf geschreven!


Jouw baan als Betonafwerker

Als Betonafwerker heb je afwisselende dagen. Samen met de betonploeg werk je aan uiteenlopende projecten in de betonwegenbouw. Hier verwijder je aangetast en vervuild beton. Daarnaast repareer je de schade en breng je een afwerk- en beschermlaag aan. Zo bescherm je het beton tegen vocht en overige invloeden van buitenaf. Je werkt veel buiten aan onder andere betonnen wegen, paden en rotondes.

Wij zoeken iemand die minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring heeft als Betonafwerker en de Nederlandse taal beheerst. Daarnaast is een VCA basis certificaat een pré.


Wat bieden wij jou als Betonafwerker

ü 25 vakantiedagen en 20 roostervrije dagen;

ü Een goed salaris afgesteld op jouw ervaringen;

ü Doorgroeimogelijkheden binnen heel VolkerWessels;

ü Zelfontwikkeling door middel van bijvoorbeeld studies;

Klaar voor een nieuwe uitdaging als Betonafwerker?

Ben jij enthousiast geworden en heb je zin om met ons morgen mogelijk te gaan maken? Druk dan op de sollicitatie button of neem bij vragen contact op met onze HRM medewerker Pauline Helsdingen op telefoonnummer . Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.


Daarnaast vinden wij het belangrijk om rekening te houden met mensen en hun omgeving. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering kijken onze medewerkers of de uitvoering niet in strijd is met de omgeving van de bouwlocatie.
Functie:betonafwerker
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KWS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Betonafwerker KWS 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures