Vacature Bijbaan BTW

Bijbaan BTW in Gouda

Bijbaan BTW

In het kort

Wie ben jij? Je bent bezig met je master Fiscaal Recht of Fiscale Economie (bij voorkeur Indirecte Belastingen) of zit in de eindfase van je bachelor en bent op zoek naar een bijbaan binnen de BTW-praktijk. Wat ga je doen? Jij gaat je collega's binnen de BTW-praktijk ondersteunen op allerlei vlakken. Dit doe je twee-drie dagen per week bij voorkeur voor een periode van een half jaar (of langer). Waarom is dit jouw ideale (bij)baan? Je krijgt bij ons ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert binnen een ambitieus team in een persoonlijke en open werksfeer! Waar ga je werken? Op onze vestiging in Gouda naast het NS Station.

De functie

Voor onze vestiging in Gouda zijn wij op zoek naar ondersteuning in de BTW -praktijk. Ons BTW-team van circa 18 personen houdt zich fulltime bezig met de indirecte belastingen en maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk van BTW-specialisten.

Je werkzaamheden bestaan uit het assisteren van je collega's bij het opstellen van BTW-aangiften (zowel nationaal als internationaal). Daarnaast ondersteun jij de collega's in het voorbereiden van adviezen op het gebied van indirecte belastingen. Je gaat werken met een zeer divers en dynamisch klantenpakket. Daarnaast leer je om complexe materie naar eenvoudige, praktische oplossingen te vertalen. Dit ga je doen door een opdracht altijd vanuit de grondgedachte dat de uitwerking moet passen bij de cliënt.

Wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste student die inmiddels een voorkeur heeft ontwikkeld voor de indirecte belastingen. Je kijkt ernaar uit om je opgedane kennis in de praktijk te gaan toepassen en nieuwe dingen te leren in de praktijk.

Jij bent:

• bezig met je master Fiscaal Recht of Fiscale Economie (eventueel is het ook een optie als je in de afrondende fase van je bachelor zit, mits je een voorkeur hebt voor de BTW);
• communicatief en sociaal vaardig;
• sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
• handig met IT-systemen;
• minimaal 2 aaneengesloten dagen per week beschikbaar voor de periode van minimaal een half jaar.

Verder is het voor ons belangrijk dat je jezelf herkent in onze CLEARR-kernwaarden: collaboration, leadership, execellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: ruimte om te groeien

Tijdens deze bijbaan, stimuleren we je om zoveel mogelijk te leren en te zien. Bij ons krijg je een vaste begeleider die als aanspreekpunt geldt gedurende de periode dat je bij ons werkt. Doordat je minimaal een half jaar meedraait in de BTW-praktijk, kun je tijdens deze periode een goed beeld vormen van Grant Thornton en de werkzaamheden van een fiscalist. Op de afdeling werken medewerkers die veelal hetzelfde traject als jij hebben doorlopen. Als je ambities hebt in de BTW-praktijk biedt dit een goede opstap!

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geraakt over de vacature en zie jij jezelf al werken in ons BTW-team? Reageer dan op de vacature en we maken graag kennis met je!

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met via of via

Bijbaan BTWFunctie:bijbaan btw
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Grant Thornton Accountants en Adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Bijbaan BTW Grant Thornton Accountants en Adviseurs 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures