Vacature Boodschappenvrijwilliger

Boodschappenvrijwilliger in Gouda

Boodschappenvrijwilliger Transitus (Lekkenburg)

in overleg

Gouda, Zuid-Holland

Sluitingsdatum

30 november 2023

Wil jij van betekenis zijn voor anderen? Word dan boodschappenvrijwilliger op onze woonvorm Transitus in Gouda. Samen met een bewoner doe je weekendboodschappen voor onze locatie. Kun jij hierin iets voor ons betekenen? Laat het ons weten!

Praktische details

Werkweek

in overleg

Het aantal uren dat voor de functie beschikbaar is

Opleidingsniveau

MBO

Het minimaal vereiste opleidingsniveau

Provincie

Zuid-Holland

Het regionale werkveld

Locatie

Gouda

De standplaats(en)

Functie

Ondersteunende diensten / overige


Het vakgebied

Je gaat aan de slag voor onze locatie Transitus (Lekkenburg)
Transitus heeft twee locaties en biedt plaats aan 33 mensen die (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen. Veenzoom heeft zeven woningen, en Lekkenburg vier. De cliënten kunnen hier overdag en 's nachts terecht bij een begeleider van Eleos . Samen met de persoonlijk begeleider stellen de cliënten doelen en wensen op waarbij zij zich prettig voelen. Stap voor stap werken zij samen naar het einddoel toe.

Jij bent minimaal 1 keer per maand beschikbaar voor het doen van boodschappen
Vrijwilligers zijn van groot belang voor Eleos. De extra aandacht die zij kunnen geven aan onze cliënten, is een waardevolle aanvulling op de zorg die we bieden. We ervaren de inzet van vrijwilligers daarom als onmisbaar. We zoeken op dit moment een vrijwilliger die minimaal 1 keer per maand op donderdag(avond) of vrijdag beschikbaar is voor het doen van weekendboodschappen voor de locatie. Als je meerdere momenten per maand beschikbaar bent zou dat helemaal mooi zijn! De boodschappen doe je samen met een bewoner (dit rouleert) in het winkelcentrum tegenover de locatie.

Jij besteedt je tijd waardevol en bent van grote betekenis voor onze bewoners
Door te werken als vrijwilliger krijg je de kans om iets voor iemand te betekenen. Daardoor is dit een waardevolle invulling van je tijd. Gemaakte onkosten krijg je uiteraard vergoed.

Neem contact op met
Lisette is sociaal werker ggz. Je bereikt haar via . Of telefonisch via .

Snel naarFunctie:boodschappenvrijwilliger
Startdatum:28-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eleos via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Boodschappenvrijwilliger Eleos 28-09-2023

Bekijk ook andere vacatures