Vacature Casemanager Fact

Casemanager Fact in Gouda

GGZ Rivierduinen

Casemanager FACT-team Gouda

Gouda € 2.677 - € 4.180 per maand Wijkteam 28-36 uur, verpleegkundige

Vacature details Solliciteer

Ondersteun onze cliënten in hun herstelproces. Als casemanager in ons FACT- team Gouda behandel en begeleid je cliënten met ernstige psychische aandoeningen bij hun thuis of op de polikliniek.


Als casemanager ben je verantwoordelijk voor de zorgcoördinatie van de cliënten die in zorg zijn bij het FACT-team Gouda. Elke dag start je met een kort collegiaal overleg waarin je met het team de caseload bespreekt. Vervolgens leg jij je huisbezoeken af of je spreekt cliënten in de polikliniek.


Dit doe je door;


 • Het ziektebeeld van de cliënt volgens de FACT-methodiek te signaleren en te onderzoeken;
 • Het signaleren van somatische complicaties en andere veranderingen in het gehele toestandsbeeld;
 • Behandelplannen te schrijven die je periodiek bespreekt met het behandelteam en je draagt zorg voor een volledige en goed overdraagbare verslaglegging en rapportage;
 • Contact te onderhouden ten behoeve van de cliënt met hulpverleners, mantelzorgers, familie en maatschappelijke organisaties;
 • In overleg met de psychiater, maar ook teambreed de zorg aan te passen en zorg je voor correcte uitvoering hiervan.

Je inhoudelijke kennis en affiniteit (én de kunde van je collega's) kun je aanscherpen door als aandachtsfunctionaris te fungeren voor een bepaald aandachtsgebied (bijv. psychose, verslaving, familiebeleid of somatiek). Je hebt regelmatig overleg met je collega's van het wijkteam in de vorm van bijvoorbeeld intervisie, werkbespreking of themabijeenkomsten.


Wie ben jij?


Om de functie van casemanager goed uit te kunnen oefenen, ben je van nature nieuwsgierig en ben je in staat om je in te leven en tegelijkertijd te relativeren. Je kan omgaan met chaos en onvoorspelbaarheid, want geen dag is hetzelfde. En is het fijn als je al ervaring hebt in de ambulante zorg en depot medicatie kan toedienen.


Waar ga je werken?

Het GGZ Wijkteam in Gouda biedt behandeling op basis van de FACT-methode. Op basis van 'shared caseload' wordt per team aan ongeveer 220 cliënten behandeling aangeboden. In wijkteam werken SPV'ers, casemanagers, een psychiater, een GZ-psycholoog, ervaringsdeskundige, verpleegkundig specialist, trajectbegeleider en maatschappelijk werker.

Het team richt zich op het complexe samenspel van enerzijds het reduceren van klachten en symptomen en het verwerken van zeer persoonsgerichte problemen, onder andere ten gevolge van trauma en sociale exclusie. Anderzijds wordt er ingezet op het aanbieden van interventies ter vergroting van de (psychische en fysieke) veerkracht en het herwinnen van het sociaal functioneren: herstel op basis van Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.677- en € 4.180,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 50 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , 06 of stuur een mail naar


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:casemanager fact
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2677 – 4180
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Casemanager Fact Leapfrog 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures