Vacature Chauffeur C

Chauffeur C in Gouderak

Wil jij graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur bij een koeriersbedrijf met je rijbewijs C? Vind jij het heerlijk om elke dag weer verrast te worden wat jouw route is? Werk jij het liefst doordeweeks overdag? Kom dan werken als vrachtwagenchauffeur in Gouderak!

Wat bieden wij jou
 • Mooi salaris tussen de € 15,32 en € 16,57 per uur
 • Goede werksfeer, goede bereikbaarheid met de auto
 • Vaste uren
 • Super afwisselende functie met goede werkdruk
 • Pensioenopbouw, vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
Wie ben jij
 • Jij bent in bezit van een rijbewijs C, aangevuld met een bestuurderskaart en Code 95;
 • jij hebt minimaal 1 jaar ervaring als bakwagenchauffeur;
 • jij kunt binnen 15 minuten in Gouderak zijn;
 • jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wat ga je doen

Bij deze opdrachtgever is geen dag hetzelfde. Het ene moment sta je te lossen in Groningen, het andere moment ben je onderweg naar België. Als vrachtwagenchauffeur werk je tussen maandag en vrijdag. Je wordt ingezet op verschillende wagens. Op maandag kun je op de bestelbus rijden, dinsdag op de vrachtwagen en op vrijdag weer op een grote bakwagen. Je rijdt dus zowel op wagens voor rijbewijs B als C. Zo divers als de wagens, zo divers zijn de diensten. Van medisch transport tot spoedtransport, maar de echte focus ligt op bouwmaterialen. Het meeste wordt met rolcontainers geladen en gelost, of staat op pallets. De werktijden liggen voor het grootste deel tussen 05.00 en 18.00. Maar af en toe een spoedtransport rijden in de avond is voor jou geen probleem, toch? Als vrachtwagenchauffeur heb jij altijd een nette, goed onderhouden wagen mee. Daar ben jij natuurlijk ook zuinig op. De weekenden ben jij altijd lekker vrij, en de werkdagen zijn gemiddeld 8 tot 10 uur.

Waar ga je werken

Deze opdrachtgever staat voor meer dan alleen spullen leveren. Ze zijn allround, en horen graag de wensen van hun klanten, en spelen daar op in. Zij staan voor snelle service, wat betekent dat je regelmatig spoed transporten gaat rijden. Hiervoor is het van belang dat jij niet verder dan 15 kilometer van Gouderak afwoont.

Een salaris dat elke week klopt, een detacheringscontract met vaste uren, nascholing Code 95 en tal van andere opleidingsmogelijkheden horen er gewoon bij wanneer jij start als vrachtwagenchauffeur bij Tempo-Team Transport. Je komt in het team bij Wendy, Marieke & Sheryna. Zij begeleiden jou, regelen van alles voor je en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Ook houden we alle drie van een geintje. Kortom, jij zit hier goed op je plek en wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Sollicitatie

Ben jij graag onderweg en daarnaast lekker fysiek bezig als vrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan direct als vrachtwagenchauffeur in Gouderak! Heb je nog vragen? Mail of bel dan even!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Chauffeur C, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via sheryna.siliakus@tempo-team.nl of 06-83140151. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Chauffeur C Tempo-Team 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures