Vacature Docent Bevo (Beeldende Vorming / Kunst)

Docent Bevo (Beeldende Vorming / Kunst) in Gouda

Docent Bevo (Beeldende vorming / kunst)

Per 1-2-2024

Voor de locatie Heemskerkstraat zoeken wij per 1-2-2024 een 1e of 2e graad docent Bevo voor 0,6 - 0,8 fte.

De sectie bestaat uit enthousiaste docenten, die in een goede onderlinge samenwerking de lessen op onze school verzorgen. De sectie kent een warm werkklimaat. Je zult samenwerken met ervaren collega's die met veel plezier voor de klas staan.

De Goudse Waarden is een open christelijke school, waar iedereen welkom is, erbij hoort en zichzelf mag zijn. Jij leert bij ons wat je voor anderen kan betekenen, wat je voor de wereld kunt betekenen en hoe je kunt werken aan een duurzame aarde. Een veilige en gezellige sfeer staat bij ons centraal; met humor en plezier.
De Goudse Waarden: jouw school, jouw toekomst, jouw wereldFunctie:docent vorming / kunst
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting voor Protestants Christelijk Voortgezet Onderwijs in Gouda en omgeving via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Docent Bevo (Beeldende Vorming / Kunst) Stichting voor Protestants Christelijk Voortgezet Onderwijs in Gouda en omgeving 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures