Vacature Docent Spaans - Docent Spaans

Docent Spaans - Docent Spaans in Rotterdam

Docent Spaans

Bron: Sehar Iqbal

Fulltime te Rotterdam

Voor het Rotterdam The Hague Airport College en Facilitair en Veiligheidscollege zoeken we een enthousiaste docent Spaans voor de opleiding Luchtvaartdienstverlener. Onze opleidingen zijn praktijkgericht en sterk gegroeid. We bieden flexibel onderwijs op een unieke locatie op Rotterdam The Hague Airport. Als onderdeel van het cluster Hospitality integreren we diverse vakgebieden in ons onderwijs, waarbij aansluiting bij onze praktisch ingestelde studenten centraal staat. We zijn op zoek naar een docent Spaans die onze opleiding verder wil versterken met enthousiasme en creativiteit.

Wat ga je doen?

Je ziet de student als jouw gast en doet er alles aan om de student een welkom gevoel te geven. Naast het geven van Spaanse lessen aan studenten, toon je moed door jouw eigen leerlijn verder te ontwikkelen. Daarnaast ben je studieloopbaanbegeleider van een groep studenten.

Je hebt de ambitie om samen met collega's goed onderwijs neer te zetten en gebruikt hiervoor persoonlijk leiderschap en daadkracht. Je durft aan te spreken, te sturen en te coördineren waar nodig. Belangrijk is dat je goed kunt verbinden met de doelgroep en dat je ervaring in het onderwijs hebt. Vanuit de basis van ons onderwijsconcept is flexibel onderwijs van uitermate belang en verwachten we je inzet.

Wij wijzen er met nadruk op dat het hele team docenten en studenten minimaal 1 dag per week en bij speciale gelegenheden in uniform zijn conform ons kledingvoorschrift. Een grote pre is ervaring op het gebied van werken met It's Learning, MS Teams en/of met SIS/Eduarte.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan heten wij jou wellicht van harte welkom als onze nieuwe collega aan boord bij onze opleidingen.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je bent in het bezit van een HBO diploma Je bent volledig op de hoogte van de eisen binnen het MBO; dit is een vereiste Je hebt aantoonbare ervaring in coaching van studenten op hun leerproces; dit is een vereiste Je durft aan te spreken, te sturen en te coördineren waar nodig Je hebt ervaring in of kennis van gepersonaliseerd leren; dit is een pre Je hebt aantoonbare ervaring met de MBO doelgroep en het lesgeven hieraan Je hebt ervaring op het gebied van werken met It's Learning, MS Teams en/of met SIS/Eduarte; dit is een pre Je bent 1,0 fte beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor 32 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.431, - en maximaal € 5.078, - (o.b.v. fulltime, schaal LB CAO MBO).
  • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via onze Albeda Academie.
  • Leuke extra's: denk aan een fietsplan, Rotterdampas, vergoeding van een sportabonnement, collectieve zorgverzekering en andere interessante voordelen.
  • Jaarlijks afsluitingsfeest in de zomer en nog veel meer!

Kijk dan op onze website: www.werkenbijalbeda.nl

Solliciteren

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen die zich herkent in het profiel wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Het aanleveren van een VOG en een referentiecheck zijn onderdeel van de selectieprocedure. Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan .
De vacature sluit op 21 juni 2024.Functie:docent spaans
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Docent Spaans – Docent Spaans Albeda College 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures