Vacature DOE-Coaches

DOE-Coaches in Zoetermeer

Piezo

Doe-coaches

Stichting Piëzo heeft het nieuwe project Doe-coaches gelanceerd met een lezing van een senioren coach. De Doe-coaches gaan ouderen die dat willen thuis helpen om op een leuke manier hun dag door te komen. Zij gaan met de ouderen in gesprek om te achterhalen waar zij plezier in hebben of hebben gehad. Samen verkennen zij de mogelijkheden die er zijn voor het opbouwen van activiteiten (hobby's) en (nieuwe) sociale contacten. De zes dimensies van Positieve Gezondheid staan bij de contacten centraal, dit zijn lichamelijk welbevinden, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, sociaal maatschappelijk participeren en dagelijks functioneren.

De doe-coaches gaan op verzoek van ouderen zelf, mantelzorgers of hulpverleners bij ouderen thuis op bezoek. Voor Doe-coaches wordt actief samengewerkt met het Centrum voor Kunst en Cultuur, de Ambachtenwerkplaats, huisartsen, Palet Welzijn en Zoetermeer voor Elkaar.
Een beroep doen op een doe-coach loopt via de projectcoördinator Doe-coaches. Neem voor meer informatie of voor een aanmelding contact op met via of .Functie:doe-coaches
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Piëzo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moordrecht
  2. DOE-Coaches Stichting Piëzo 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures