Vacature Enthousiaste en Zelfstandige Belastingadviseurs

Enthousiaste en Zelfstandige Belastingadviseurs in Bergschenhoek

Wij zoeken per direct enthousiaste en zelfstandige belastingadviseurs!

Om onze werkzaamheden landelijk uit te breiden zijn wij op zoek naar belastingadviseurs die het interessant en uitdagend vinden om klanten te adviseren op het gebied van estateplanning. Wij adviseren en begeleiden onze klanten bij het opstellen van (levens)testamenten. Hierbij maken wij gebruik van eigen ontworpen software. Daarnaast adviseren wij onze klanten bij het opstellen van een persoonlijk schenkingsplan en verzorgen wij hun belastingaangiften.

Ben jij een belastingadviseur die als zelfstandig ondernemer met ons wil samenwerken? Wil jij graag voor jezelf beginnen of ben je op zoek naar mogelijkheden om je bestaande portefeuille uit te breiden? Heb je ervaring op het gebied van estateplanning en familierecht? Neem dan contact met ons op.

Aangifteplan
Randweg-West 31
2662ER Bergschenhoek
Kvk nummer 70314829
Rsin nummer 858255583Functie:belastingadviseur
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Enthousiaste en Zelfstandige Belastingadviseurs Aangifteplan 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures