Vacature Enthousiaste Medewerkers

Enthousiaste Medewerkers in Gouda


Vacatures

Gevraagd: enthousiaste medewerkers

Filmhuis Gouda is een vrijwilligersorganisatie. En we zijn altijd wel op zoek naar nieuwe medewerkers. Lijkt u dat wat, meld u dan aan!
Het Filmhuis is elke dag geopend en dat kan alleen dankzij de inzet van onze ruim 75 vrijwilligers. Zij verzorgen de werkzaamheden die nodig zijn voor, tijdens en na onze filmvoorstellingen. Ze zijn uw gastheer of -vrouw, projecteren de films voor u en serveren uw drankje bij de bar. Daarnaast zijn er mensen die werken aan publiciteit, de website, de administratie en andere zaken.
VERSTERKING IS WELKOM!
Ben jij de enthousiaste gastheer/-vrouw die wij zoeken (en minstens 20 jaar oud)? Heb jij het in je om onze bezoekers in de watten te leggen, als operateur of achter de bar? En heb je daar drie keer per vier weken plek voor in je agenda? Word dan een van onze plm. tachtig vrijwilligers.
Interesse of vragen? Wij lichten alles graag toe. Stuur ons een bericht of bel (overdag op maandag, dinsdag of donderdag):
Functie:medewerker
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Filmhuis Gouda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Enthousiaste Medewerkers Stichting Filmhuis Gouda 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures