Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Fysiotherapie de Ringvaart

Doortocht 5

2914KA Nieuwerkerk aan den IJssel

Nederland

http://www.fysiotherapiederingvaart.nl

Reageer op vacature

Je kunt reageren tot: 14 december 2023

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut voor onze dynamische praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij hebben een moderne, ruime praktijk en werken met 8 fysiotherapeuten. Ook zit er een ergotherapeut bij ons in de praktijk. Samenwerking vinden wij erg belangrijk, zowel inter- als multidisciplinair.

Fysiotherapeut voor 16 uur, met uitbreidingsmogelijkheid

Onze dynamische praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel is op zoek naar een collega om ons team te versterken. 16 uur per week om mee te starten, met de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal uren. Vanaf half maart t/m juli zijn wij ook op zoek naar een waarnemer voor een zwangerschapsverlof. Wie zijn wij? We zijn een jong en enthousiast team van 8 fysiotherapeuten die met veel plezier en nauw samenwerkt. Binnen ons team hebben we de volgende specialisaties/ aandachtsgebieden; Manuele therapie, oedeemtherapie, COPD, neurologie, revalidatie, psychosomatiek, dry- needling, oncologie, claudicatio intermittens en handtherapie. We zijn aangesloten bij het Chronisch zorgnet, neuronet, schoudernetwerk en oedeemnetwerk. We zijn trots op onze mooie, moderne praktijk met 5 behandelkamers en een ruime, goed ingerichte oefenruimte. Bij ons staat de hulpvraag van de patiënt centraal en proberen we samen met hen tot een oplossing van het bewegingsprobleem te komen. Hierin werken we samen met huisartsen en andere disciplines, waaronder een ergotheapeut die bij ons in het pand zit. Wie zoeken wij? We zoeken een leuke collega, teamspeler die ons team wil komen versterken met: - Een afgeronde opleiding tot fysiotherapeut met als pré master in-, of affiniteit met geriatrie. Ook andere specialisaties zijn van harte welkom - Goede communicatieve vaardigheden - Bereidheid tot samenwerking binnen het team en multidisciplinair - Enthousiasme voor het leveren van de beste zorg aan onze patiënten - Beschikbaarheid op één of meerdere avonden of zaterdagochtend is een pré. Wat bieden wij? - Ondersteuning bij/ financiering voor persoonlijke ontwikkeling/ scholing - Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden - De kans om deel uit te maken van een hecht en professioneel team - Snelle uitbreiding in contracturen - Een moderne stimulerende omgeving - Begeleiden van oefengroepen en medisch fitness behoort tot de mogelijkheden Denk je dat jij de juiste kandidaat bent voor deze functie? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar We kijken ernaar uit om van je te horen!Functie:fysiotherapeut
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KNGF via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Fysiotherapeut KNGF 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures