Vacature Gastvrouw/Gastheer

Gastvrouw/Gastheer in Gouda

van vrijwilligers gebeurt op basis van dagdelen. Op zaterdag in de ochtend van 10.00 tot 13.30 uur en in de middag van 13.30 tot 17.00 uur. Rond 12.00 uur wordt een lunchpakket bezorgd. De zaterdag is dus in twee dagdelen verdeeld, maar het is natuurlijk mogelijk om een âzaterdag mee te doen!

Stuur voor meer informatie een e-mail naar of vul hier uw gegevens in als u zich direct wilt aanmelden.

Open Monumentendag wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers. Ook dit jaar zoeken wij voor het tweede weekend van september nog vrijwilligers die de rol van gastvrouw/gastheer willen vervullen in Goudse monumenten.


In deze rol ondersteunt u de monumenthouder tijdens de Open Monumentendagen op de afgesproken tijden. De ondersteuning kan per monument verschillen. In de praktijk worden afspraken en rolverdeling ter plaatse door de vrijwilliger rechtstreeks met de monumenthouder geregeld.
Functie:gastvrouw gastheer
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Open Monumentendag Gouda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Gastvrouw/Gastheer Stichting Open Monumentendag Gouda 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures