Vacature Handhaver / BOA

Handhaver / BOA in Zoetermeer

Werken bij Zoetermeer als

Handhaver / BOA

36 uur

Wil jij je als BOA inzetten voor het versterken van de leefbaarheid van Zoetermeer? Ben jij een handhaver die goed de balans weet te vinden in zowel daadkrachtig optreden als empathisch meebewegen? Help ons dan mee met het schoon, heel en veilig houden van Zoetermeer!

Dit is wat we je bieden

  • Werk dat jou op het lijf is geschreven

naast een uitdagende baan waar jij echt het verschil kan maken bieden wij je veel mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen.

  • Een passend salaris

van max. €3.481 bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring.

  • 17,05% individueel keuzebudget

dat je naar eigen inzicht kunt besteden (denk aan extra verlof) of volledig laat uitkeren.

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband

een contract voor 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

  • Prima arbeidsvoorwaarden

als een ABP-pensioen, een duurzame reiskostenregeling, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen, en verlofregelingen passend bij levensgebeurtenissen.

  • Flexibiliteit

om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past.

Jouw uitdaging

Ter versterking van ons team zoeken wij meerdere integrale handhavers. Ben jij een burgergerichte BOA die toewerkt naar duurzame oplossingen? Dan hebben wij een ontzettend leuk team dat op je wacht. Wij zoeken een BOA met eigenschappen als inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden. Een handhaver die goed aanvoelt wanneer daadkrachtig optreden wordt gevraagd en wanneer beroep wordt gedaan op je meelevendheid. Jouw doel is om overlast het liefst te voorkomen, maar als het nodig is grijp je in. Door mensen aan te spreken op gedrag of door verbaliserend op te treden. Jouw kracht zit in de-escalerend het gesprek te blijven voeren. Heb jij die bijzondere combinatie van tact, integriteit, zelfverzekerdheid en kennis van regels? Wil jij uitgedaagd worden in het gebiedsgericht werken of ben je toe aan verdieping op één van onze verschillende leefbaarheidsportefeuilles dan liggen hier mooie kansen. Je komt in een team dat staat voor (persoonlijke) ontwikkeling en daarin investeert!

Dit zijn wij

Zoetermeer is een fijne stad om te wonen en te verblijven. En dat willen we zo houden. Daarom letten we op zaken die de veiligheid en leefbaarheid kunnen verstoren. Soms gaat het daarbij om kleine dingen, zoals hondenpoep of afval op straat. Soms om grotere zaken, bijvoorbeeld geluidsoverlast of vernieling. Dit doen we informatiegestuurd, maar ook naar wat leeft in de samenleving. Als BOA ben je onderdeel van een hechte groep medewerkers. Samen met een collega ga je de straat op om te zorgen dat iedereen zich aan de regels en afspraken houdt. Jullie zijn het gezicht en het aanspreekpunt van de gemeente. Dat kan in het dynamische Stadshart zijn, maar ook in één van onze woonwijken of bedrijventerreinen.

Dit ben jij

Je bent iemand die graag onderdeel uitmaakt van een team. Met jouw open en collegiale instelling zet je je in voor je collega’s en zij ook voor jou. Soms kom je in een situatie terecht die veel van je vraagt. Je laat je dan niet snel van stuk brengen en weet de rust te bewaren om tot de juiste afwegingen te komen. Je werkt makkelijk samen met betrokkenen variërend van bijvoorbeeld politie tot buurtorganisaties en bewoners. Je bent in de avonduren en in het weekend beschikbaar en vindt het prima om hierin te rouleren.

Dit neem je mee

  • Certificering als een geldig BOA getuigschrift Domein 1 en een RTGB certificaat
  • HTV diploma
  • Daarnaast is het verkrijgen van een VOG-P voor jou geen obstakel

Goed om te weten

Enthousiast? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton! De vacature wordt gesloten zodra een geschikte kandidaat gevonden is.

De gesprekken worden in overleg gepland. Een assessment en een sporttest zijn onderdeel van de procedure. Vanwege de vertrouwelijke werkzaamheden is een veiligheidsonderzoek ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Generiek functiegebouw / Cao

Wij maken gebruik van een generiek functiegebouw. Deze functie is toebedeeld aan het generieke profiel: Medewerker Handhaving & Toezicht B (Schaal 6). Klik hier voor de cao gemeenten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:Handhaver / BOA
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 3481
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Handhaver / BOA Gemeente Zoetermeer 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures