Vacature HBO Verpleegkundige Intramuraal

HBO Verpleegkundige Intramuraal in Capelle aan den Ijssel

HBO Verpleegkundige intramuraal

In het kort

De verpleging draait om mensen. Om kleine gebreken en groots handelen. Om tijd en planning. Liefde en aandacht. De afgelopen jaren hebben we weer alle facetten van het vak meegemaakt. Met mooie en trieste momenten. We kunnen er een boek over schrijven.


In deze nieuwe,nog deels te ontwikkelen functie samen met jou, draag je bij aan de kwaliteit van zorg zoals die in het kwaliteitskader van verpleeghuiszorg is beschreven. De focus van de functie ligt op het vormgeven, verbeteren en innoveren van persoonsgerichte zorg en het
omgaan met (ethische) dilemma's in de toenemende complexe omstandigheden door comorbiditeit en complexere zorgvragen van onze klanten. Je stimuleert een lerende cultuur op de afdeling, faciliteert en coacht zorgteams in reflecteren op zorg, klinisch redeneren, methodisch werken en toepassen van zorgtechnologie. Dit wordt bereikt door verpleegkundig leiderschap te tonen. Je werkt gepland op een stage afdeling waar je werkbegeleiding geeft aan studenten niveau 4 en 6. Daarnaast de bovengenoemde competenties locatie breed in te zetten.

Dit breng jij mee:

  • HBO-diploma HBO-Verpleegkundige, niveau 6 ;
  • BIG-registratie en actuele kennis van regelingen en protocollen;
  • Schriftelijk bewijs dat jouw BIG-handelingen niet langer dan 5 jaar geleden zijn getoetst, of de bereidheid ze te laten toetsen bij de Aafje Academy;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring bij voorkeur in de ouderenzorg.

Dit bieden wij jou:

  • Salaris schaal FWG 50;
  • Regelmatig diensten doordeweeks overdag;
  • Een fijn werkklimaat. Aafje scoort een 8,3 over werktevredenheid;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Zelfstandig en in een team werken.

Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk

Solliciteer direct

Werken in een verpleeghuis

In het verpleeghuis wonen ouderen die dag en nacht zorg en begeleiding nodig hebben. En jij helpt ze daarbij! Misschien geef je huishoudelijke ondersteuning, hulp bij persoonlijke verzorging of specialistische verpleging. Misschien verzorg jij wel de maaltijden of begeleid je verschillende activiteiten. In een Aafje verpleeghuis kun je alle kanten op!

Wat bieden wij jou?

Iedereen is anders en daarom gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past om een goede balans in je werk en privé leven te vinden. Daarnaast biedt Aafje jou een prettige werksfeer, een goed salaris volgens de cao VVT en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is HBO Verpleegkundige intramuraal de droombaan voor jou?

Solliciteer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken waar je mogelijk als HBO Verpleegkundige intramuraal aan de slag kunt gaan!

Over Aafje

Aafje is een zorgorganisatie in Rotterdam, Dordrecht en omstreken. Bij Aafje kunnen ouderen wonen, revalideren en logeren. Ook biedt Aafje thuiszorg en vele activiteiten in de wijk, waaronder dagbesteding.Functie:hbo-verpleegkundige intramuraal
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3013 – 4370
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. HBO Verpleegkundige Intramuraal Aafje 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures