Vacature Hospitality Management Specialist - Hospitality Management Specialist

Hospitality Management Specialist - Hospitality Management Specialist in Rotterdam

Hospitality Management Specialist

Word jij onze drijvende kracht achter de Hospitality Solutions?

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar de creatieve en drijvende kracht achter de Sodexo Hospitality Solutions. Bij Sodexo bieden we facilitaire dienstverlening in de breedste zin van het woord, deze rol heeft een duidelijk kader waarbij full focus is op Hospitality Solutions.

Beschik jij over een scherp gevoel voor het optimaliseren van de klantervaring? In deze rol ligt een sterke focus op het (door-) ontwikkelen, innoveren, implementeren en beheren van Hospitality en Front of House Services van Sodexo in Nederland.

Op basis van nationale en internationale trends en ontwikkelingen creëer jij nieuwe service concepten waarmee we optimale employee en guest journeys realiseren.

Standaardisatie van Hospitality concepten, het klant-specifiek maken van oplossingen voor (internationale) klanten en de implementatie van Hospitality en Front of House Services voor nieuwe klanten gaan onderdeel zijn van je job.

Bij binnenkomst zie jij in één oogopslag de verbeteringen die moeten worden doorgevoerd voor een optimale klantbeleving door middel van innovatieve oplossingen. Je zorgt hierbij voor de naleving van service- en kwaliteitsnormen en een continue verbetering van deze beleving.

Verder borg je de kennis en ervaringen van de Hospitality en Front of House Services binnen Sodexo en ben je met jouw betrokkenheid tijdens de bid fase een belangrijke spil voor de groei en (door-) ontwikkeling van Sodexo!

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

 • Een contract voor 40 uur per week;
 • Een salaris van €4.243,- tot €7.314,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband en ervaring);
 • 32 vrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband) met de mogelijkheid 6 dagen bij te kopen of 12 te verkopen;;
 • De beschikking over een bedrijfsauto of een volledige vergoeding voor het OV;
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,00 per thuisgewerkte dag;
 • Daarnaast ontvang je een pensioenregeling, winstdelingsregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

Sodexo, opgericht in 1966 in Marseille door Pierre Bellon, is wereldleider in duurzame voeding en waardevolle ervaringen op elk moment in het leven: leren, werken, genezen en spelen.

Voor Sodexo gaan groei en sociale betrokkenheid hand in hand. Ons doel is om het dagelijks leven beter te maken voor iedereen om een beter leven te creëren voor ons allemaal.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam waar je werkzaam, maar in deze rol zul je veel onderweg zijn om nieuwe en bestaande klanten te bezoeken. De werksfeer is collegiaal, gericht op co-creatie, continue verbeteren en er wordt intensief samengewerkt met alle afdelingen binnen Sodexo. De setting is open, informeel en enthousiast!

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van FM of Hospitality;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in Hospitality Management of een soortgelijke functie;
 • Je kunt met diverse stakeholders omgaan en begrijpt de context van commerciële sensitiviteit;
 • Je bent op de hoogte van en hebt interesse in de trends in de FM & Hospitality branche;
 • Als laatst zie je uitdagingen en kansen.

Heb je interesse:

Mijn naam is , ik begeleid deze procedure. Heb je vragen over de functie of over Sodexo? Je kunt mij bereiken op 7 of via .

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid.

Klaar om jouw toekomst bij ons te starten? Reageer dan direct of neem contact met mij op en stap in!Functie:hospitality management specialist
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4243 – 7314
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Hospitality Management Specialist – Hospitality Management Specialist Sodexo 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures