Vacature HR Business Partner 20-24 uur

HR Business Partner 20-24 uur in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

HRM Werkbedrijf levert bijdragen aan de ontwikkeling van de UWV-organisatie op het gebied van arbeidsvoorwaarden, professionele uitvoering van de HRM-cyclus, mobiliteit, organisatieontwikkeling, ontwikkeling management en medewerkers, werving en selectie, en arbo. Centraal staat dat deze bijdrage erop is gericht dat de medewerker het beste aan kwaliteiten uit zichzelf en het team kan halen zodat deze zich ontwikkelt tot een zelfstandige, verantwoordelijke, professionele medewerker. Oftewel: de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek. Jaarlijks worden HRM-doelen geformuleerd die ondersteunend zijn en bijdragen aan de realisatie van de divisie doelstellingen.

In de realisatie hiervan vervult HRM Werkbedrijf de rol van betrouwbare en professionele Business Partner. HRM heeft kennis van de business en de nieuwste ontwikkelingen binnen het eigen vak. De adviseurs zijn professioneel en onafhankelijk in hun adviezen, zakelijk vanuit betrokkenheid en toekomstgericht vanuit respect voor het heden. 

Interesse?

Ben je enthousiast over deze vacature? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. In je motivatie willen we graag van je weten:

 1. Hoewel HRM een centrale afdeling is, streven we ernaar om onze klanten in de rayons decentraal te ondersteunen. Als jij zou starten in deze functie, wat zou dan jouw eerste stap zijn en waarom?
 2. Als je merkt dat het managementteam waar je als HR Business Partner ondersteuning aanbiedt, terugvalt in oud gedrag tijdens een verandertraject, hoe zie je dan jouw rol hierin en welke concrete stappen zou je ondernemen?

We stellen deze vragen om je beter te leren kennen en gelijke kansen te bieden. Voel je vrij om ze in je eigen woorden te beantwoorden.

Wij geloven in diversiteit en inclusie en zijn toegewijd aan het bieden van gelijke kansen voor iedereen, ongeacht achtergrond of ervaring. Daarom moedigen we kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt van harte aan om te solliciteren. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen kan gedijen en zijn volledige potentieel kan benutten. 

Meer weten of solliciteren? 

De werving en selectie voor deze vacature wordt uitgevoerd door BMC. Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Neem contact op met:

Wilma Koopman via wilma.koopman@bmc.nl / 06 - 21 63 08 44 of Marcelle Stiens via marcelle.stiens@bmc.nl / 06 - 21 18 67 12.

Het eerste gesprek is digitaal met Marcelle Stiens (consultant van BMC). Het vervolggesprek vindt plaats bij het UWV in Rotterdam.

Het raadplegen van openbare digitale bronnen kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Bij indiensttreding bij het UWV dien je een recente Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tijdens de selectieprocedure ontvang je hier meer informatie over.

Wacht niet te lang met reageren, wij gaan gedurende de looptijd van de vacature al direct in gesprek met mogelijke geschikte kandidaten

Functieomschrijving

Als HR Business Partner maak je deel uit van het landelijke HR-team van het Werkbedrijf UWV. Het team bestaat uit meer dan 30 gedreven HR-professionals die op diverse terreinen binnen de divisie Werkbedrijf worden ingezet. Als HR Business Partner werk je op locatie in rayons en heb je regelmatig contact, zowel live als via Teams.

Als HR Business Partner ben je de sparringpartner van de rayonmanager, het rayonmanagement en het hoofdkantoor. Je speelt een cruciale rol bij het creëren van een werkomgeving die aansluit bij een organisatie in ontwikkeling. Samen met de Rayonmanager en je collega HR Adviseur draag je zorg voor het effectief ontwikkelen en implementeren van HR-beleid. Je geeft richting, bewaakt de voortgang en stuurt aan op het behalen van de gewenste resultaten.

Als HR Business Partner ben je in staat om zelfstandig tactische en/of strategische vraagstukken op de HR-agenda te zetten en de juiste stakeholders hierbij te betrekken. Je overstijgt de rol van HR-adviseur en weet met een klantgerichte houding en doortastend advies aansluiting te vinden bij de business. Je richt je voornamelijk op de (middel)lange termijn ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.

Je belangrijkste taken zijn;

 • Op een ondernemende, professionele en klantgerichte manier de directie en het management adviseren; zowel gevraagd als ongevraagd.
 • Als HR-expert het management adviseren en ondersteunen bij personele en organisatorische vraagstukken, evenals bij veranderprocessen.
 • Het vormen en implementeren van een integrale HR-agenda en actief bijdragen aan het realiseren van de strategie van de divisie Werkbedrijf.
Functie-eisen

Je bent een energieke en verbindende professional die graag initiatief en verantwoordelijkheid neemt. Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Ruime relevante werkervaring als HR-professional binnen een complexe organisatie.
 • Een HBO+ of academische achtergrond, bij voorkeur in bedrijfskunde, HRM of een ander relevant vakgebied.
 • Een stevige en deskundige Business Partner die natuurlijk op managementniveau beweegt en niet schroomt om tegengas te geven indien nodig.
 • Omgevingssensitief, creatief en initiatiefrijk, daadkrachtig en resultaatgericht.
 • Overtuigingskracht en een duidelijke visie op het HR-vak.
 • Heldere communicatie en coachende vaardigheden.
 • Bijblijven met ontwikkelingen in het HR-vakgebied, het ontwikkelen van je eigen professionaliteit en het leggen van verbanden naar andere vakgebieden.
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

 • Bruto salaris tussen € 4.233,-- en €5.767,-- (afhankelijk van ervaring) in functieschaal 9 op basis van een 38-urige werkweek.
 • Werklocatie: Rotterdam.
 • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Hybride werken: deels thuis, deels op kantoor.
 • Vergoeding voor thuiswerkplek.
 • Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling met meer dan 2.000 opleidingen.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% op je jaarsalaris.
 • Goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds UWV.
 • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek.
 • Een open en informele werksfeer.
 • Laptop en telefoon.
 • Mobiliteitsvergoeding.
 • Een functie met maatschappelijke impact in een sterk veranderend landschap.


Functie:hr business partner
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. HR Business Partner 20-24 uur BMC 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures