Vacature Hulpverleners

Hulpverleners in Gouda

Redden zit in ons bloed. Bij de Goudse Reddingsbrigade bestrijden we de verdrinkingsdood, op voor ons alle mogelijke manieren. Naast het aanbieden van zwemlessen, zijn wij ook actief als hulpverleners op of rond het water. Waterhulpverlening, ook wel Varend Redden genoemd, is een belangrijk onderdeel van de Goudse Reddingsbrigade. Alle activiteiten binnen de waterhulpverlening bij de Goudse Reddingsbrigade worden verzorgt door de Vaarcommissie en het bestuurslid Waterhulpverlening.
Het hele jaar door verzorgt de Goudse Reddingsbrigade, soms in samenwerking met andere reddingsbrigades, preventief toezicht bij evenementen op, in of rond het water.Functie:hulpverlener
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goudse Reddings Brigade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Hulpverleners Goudse Reddings Brigade 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures