Vacature IB-Zorgcoördinator (en Eventueel Leerkracht Jenaplanonderwijs)

IB-Zorgcoördinator (en Eventueel Leerkracht Jenaplanonderwijs) in Berkel en Rodenrijs

 • laurentiusstichting.nl

 1. IB-zorgcoördinator (en eventueel leerkracht jenaplanonderwijs)

Krijg je energie van het coördineren en begeleiden van zorprocessen en het coachen van leerkrachten? Ben je op zoek naar een fijne school, in een nieuw gebouw en met een goed pedagogisch klimaat? Met daarnaast ook de mogelijkheid om voor een klas te staan? Lees dan snel verder!

Onze school telt ongeveer 245 leerlingen verdeeld over 9 groepen waarbij de midden- en bovenbouw 3-jarige stamgroepen hebben. Op onze school leren kinderen van en met elkaar hun eigen kwaliteiten ontdekken. De zelfstandigheid van de leerlingen wordt door de diverse geledingen als een kracht van de school genoemd. Teamleden, leerlingen en ouders zijn trots op het prettige leef- en werkklimaat op onze school.

Onze slogan is: 'Samen je eigen weg'

Als je bij ons komt werken…
Kom je te werken in een gedreven 'Jenaplanteam'. Met elkaar vormen we een minimaatschappij zodat kinderen alle facetten van burgerschap meekrijgen, ouders spelen hierbij ook een belangrijke rol.


Jij past bij ons…
Als je mee wilt bouwen aan de kwaliteit van onze mooie jenaplanschool en je blij wordt van o.a. de volgende taken:

 • Regievoering zorgprocessen op leerling- en schoolniveau
 • Groepsbezoeken en coaching gericht op pedagogisch en didactisch handelen van leerkrachten
 • Oppakken hulpvragen m.b.t. zorgleerlingen en pedagogisch handelen
 • Afstemming met externe partijen zoals het samenwerkingsverband PPO Delflanden, gemeenten en zorgverleners.

Je dient in het bezit te zijn van een MSEN/MEN-diploma of een IB-opleiding en ervaring te hebben in het lesgeven op een basisschool.

Affiniteit of ervaring met Jenaplan is een pré.

Wil je alleen de functie van IB-zorgcoördinator of van alleen stamgroepleider, neem dan vooral contact op. In een gesprek kijken we naar de mogelijkheden.

Wat kan je van ons verwachten?
Een team dat samen wil ontwikkelen en kennis wil vergaren. We hechten veel waarde aan openheid, eerlijkheid en professionaliteit. Als team voelen we ons samen verantwoordelijk voor de hele school. In de wijk staan wij ook wel bekend als een leuke en fijne buurtschool. Dit wil je niet missen! Neem gerust contact op om de sfeer en onze lekkere koffie te proeven.
Wij bieden jou:

 • een regulier dienstverband voor 0,4250 WTF (16 uur) tot 0,85 WTF (32 uur) afhankelijk van hoeveel dagen je voor de klas wilt staan. De IB-functie is twee dagen.
 • Zicht op een vaste aanstelling binnen de Laurentius Stichting bij voldoende functioneren;
 • inschaling voor deze functie in LC. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.321,- en €5.862,-, conform de CAO primair onderwijs;
 • ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via onder andere ons scholingsplatform Laurentius Leert;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze sportregeling, fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectieve ziektekostenverzekering.

Heb je nog geen lesbevoegdheid, en ben je geïnteresseerd in het zij-instroomtraject van Laurentius, dan kan je helaas niet op deze vacature solliciteren. Je kan wel je gegevens achterlaten via deze link om deel te nemen aan één van onze informatie bijeenkomsten voor zij-instromers.

Informatie

Ingangsdatum van de functie: 1 augustus 2024

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid heeft een interne kandidaat onze voorkeur.


Neem dan contact op met Sebastiaan van der Tier directeur via of bij geen gehoor . Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, .

Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs

Functie:ib-zorgcoördinator eventueel leerkracht jenaplanonderwijs
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3321 – 5862
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. IB-Zorgcoördinator (en Eventueel Leerkracht Jenaplanonderwijs) Laurentius Stichting 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures