Vacature Installatiemonteur Brand

Installatiemonteur Brand in Moordrecht

Installatiemonteur brand

Kom jij ons team versterken?

Installatiemonteur brand

Ben jij een installatiemonteur met een passie voor brand en beveiligingsinstallaties? Zoek jij een uitdaging waarin je jouw ervaring en kennis kan inzetten om bij te dragen aan een brandveilige omgeving? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons gemotiveerde team komt versterken in onze buitendienst voor 40 uur per week.

Als installatiemonteur brand bij ons ben jij een specialist in beveiligingsinstallaties. Of het nu gaat om brandmeldinstallaties of alarminstallaties, jij hebt de kennis en expertise om ze te installeren en te onderhouden. Binnen ons team werken wij samen met een gezonde dosis humor en hechten wij veel waarde aan teamwork. Bij ons krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen en samen met ons te groeien in jouw rol.

Heb jij al ervaring met brandmeldinstallaties of alarminstallaties? Dan heb jij een streepje voor! Maar ook als jij nog aan het begin van je carrière staat en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben jij bij ons van harte welkom.

Wie zijn wij?

Masset Solutions is gevestigd in Moordrecht en heeft in de afgelopen 35 jaar een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, service en vakmanschap. Ons toegewijde team is gespecialiseerd in advies, ontwerp, levering, installatie, certificering en onderhoud van beveiligingsinstallaties in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, branddetectie, toegangscontrole of cameraobservatie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Wat ga je doen?

 • Installeren, programmeren en opleveren van verschillende brandmeldinstallaties zoals Hertek en Bosch;
 • uitbreiden bestaande installaties;
 • reparaties uitvoeren die vallen onder klein onderhoud;
 • risico's met betrekking tot storingen signaleren, oplossen en/of rapporteren;
 • installaties koppelen met de meldkamer of brandweercentrale;
 • gaat periodiek meedraaien in de storingsdienst.

Jij:

 • Hebt kennis van installaties in de brandbeveiliging en hebt ervaring met het installeren en programmeren hiervan;
 • hebt aantoonbaar enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • hebt een IDB opleiding afgerond of bent bereid deze te halen;
 • bent in bezit van een VCA-certificaat;
 • bent in bezit van Rijbewijs B;
 • bent servicegericht, flexibel en hebt oog voor kwaliteit.

Ons aanbod

Wij bieden je een zeer veelzijdige functie waarin je zowel in de breedte als diepte kan groeien! Je komt in een enthousiaste, informele, groeiende en mensgerichte organisatie met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. De functie is als voltijd benodigd en gehuisvest op het kantoor in Moordrecht. Masset Solutions investeert in haar medewerkers en begeleidt hen in het verbeteren van hun vaardigheden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij bieden op basis van een 40-urige werkweek een marktconform salaris. Daarnaast bieden we een auto en telefoon van de zaak, pensioenregeling, 25% bovenwettelijke vakantiedagen en een regeling in het kader van het leeftijdsgebonden verlof.

Zin om bij Masset Solutions te werken?

Wil je meer informatie over deze functie? Bel dan naar 085 - 0512646.Functie:installatiemonteur brand
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Masset Solutions via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Installatiemonteur Brand Masset Solutions 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures