Vacature Intercedent Grootbedrijf

Intercedent Grootbedrijf in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Olympia is al 54 jaar een grote speler binnen de uitzendbranche. Met 15.000 uitzendkrachten, 1000 interne medewerkers verdeeld over 130 vestigingen behoort Olympia tot de 10 grootste uitzendbureaus  van ons land. Het team in Rotterdam bestaat uit 11 collega’s die dagelijks hard samenwerken aan het succes van de vestiging. Olympia werkt naast uitzenden ook met detachering en werving en selectie constructies.

Plezier is essentieel voor succes en bij Olympia wordt dat uitgebreid gevierd. Naast het jaarlijkse grote Olympiafeest, inclusief overnachting, waar collega's uit het hele land samenkomen, geniet het team in Rotterdam van vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes. Zo staat er bijvoorbeeld een tripje naar de schaatsbaan gepland waar het hele team naar uitkijkt.

Het kantoor biedt een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug en ligt op slechts 3 minuten lopen van metrostation Leuvehaven, waardoor het uitstekend bereikbaar is. Met jouw eigen mobiliteitspas reis je volledig gratis met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk op deze locatie tegen betaling. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur.

Functieomschrijving

Als Intercedent Grootbedrijf ga jij 32 tot 40 uur per week aan de slag bij Olympia in het prachtige kantoor van Rotterdam. Jij helpt dagelijks mensen met de volgende stap in hun carrière. Je leert de opdrachtgever goed kennen, waardoor je precies weet welk type persoon het beste binnen de organisatie past. 

Wanneer je een vacature ontvangt, plaats je deze op de Olympia-website en diverse platforms zoals Indeed en de Nationale Vacaturebank. Door verschillende schrijfstijlen toe te passen, zorg je ervoor dat jouw vacature opvalt en de juiste doelgroep aanspreekt. Dagelijks reageren diverse kandidaten op jouw vacature en het is jouw verantwoordelijkheid om een voorselectie te maken. Je kijkt verder dan alleen het cv en gaat graag in gesprek met mensen om hun passies te ontdekken. Na een eerste telefoongesprek over de praktische zaken nodig je kandidaten uit voor een tweede gesprek, waarbij je hen beter leert kennen met behulp van de Olympiavragen, zoals "Waar zet je je wekker voor?" en "Wat staat er nog op je bucketlist?". Deze vragen geven je inzicht in de kandidaat en welke baan het beste bij hem of haar past. Je informeert de kandidaat over de functie en de opdrachtgever, als er een match is, stel je de kandidaat voor aan de opdrachtgever. Vervolgens plan je het gesprek in en bereid je de kandidaat goed voor met tips. Na een goed gesprek belt de klant je enthousiast op om te melden dat de kandidaat mag starten. Dat is jouw eerste succes van de week en er zullen nog vele volgen!

Functie-eisen
 • Het is een pluspunt als je (stage)werkervaring hebt in een commerciële omgeving, zoals recruitment, verkoop, toerisme, horeca of klantenservice. 
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.
Arbeidsvoorwaarden
 • Netto werkbudget van €105 per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek, dat elke maand netto wordt uitgekeerd.
 • Tijdelijk contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Pensioenregeling, bonusregeling en 32,5 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek, inclusief opbouw van vakantiegeld.
 • Bedrijfs telefoon en laptop.
 • Salaris tussen €2.400 en €3.072 per maand.
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer vanaf 10 km of volledige vergoeding bij gebruik van het openbaar vervoer (mobiliteitspas).
 • Toegang tot ons professionele opleidings- en trainingspakket via de Olympia Academie.
 • Jaarlijkse spiegelgesprekken om jouw ambities in kaart te brengen.
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.


Functie:sales intercedent
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3072 – 3072
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Intercedent Grootbedrijf Olympia 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures