Vacature Junior calculator / werkvoorbereider

Junior calculator / werkvoorbereider in Gouda

Als Calculator/werkvoorbereider zorg jij voor de kostencalculaties, de financiële verslaglegging en beheersing van kosten. Als Calculator ben je al in de eerste fase bij het project betrokken. Naarmate het project vordert werk je de kosten steeds specifieker uit. Dit doe je voor spraakmakende infraprojecten. Als een project is aangenomen zul je als werkvoorbereider de volledige voorbereiding en ondersteuning van de uitvoering verzorgen. Taken welke hier bij horen:

  • Maken kostenramingen van ontwerp tot uitvoering
  • Opstellen van calculaties voor infrastructurele projecten
  • Deelnemen aan aanbestedingsprocedures
  • Inkoop materialen
  • Overleggen met team bedrijfsbureau
  • Planningen maken

In deze functie zul je veelal samenwerken met een senior collega, welke jou langzaamaan steeds meer zelfstandig laat doen. Hierdoor zul je gestaag doorgroeien in een zelfstandige positie. Functie:calculator, calculaties
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1750 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.brouwer@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 33 60. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Junior calculator / werkvoorbereider Eminent Groep 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures