Vacature Junior new Business Accountmanager ( Sales )

Junior new Business Accountmanager ( Sales ) in Gouda

Salure B.V.

Nederlands nl

Junior new business accountmanager ( sales )

Gouda , Zuid-Holland € 2.395 - € 3.200 per maand Commercieel & Marketing

Vacature details Solliciteren

Junior new business accountmanager

Jij wordt onze nieuwe junior accountmanager! Dinant, jouw directe new business-collega is namelijk al lang doorgegroeid naar een senior rol, en er is meer dan genoeg werk om een nieuw teamlid toe te voegen. Dinant zal jou samen met de rest van het sales team, op dit moment: Jaco, de manager (tevens directeur), Chantal, collega voor relatiebeheer en tenders en Mandy, sales binnendienst, alle kneepjes van het vak gaan bijbrengen.


Als Junior new business accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en het uitbreiden van ons klantenbestand. Je volgt leads vanuit oa marketing op. Je bent (na het inwerken) in staat om onze diensten op een overtuigende manier te presenteren en klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde die Salure te bieden heeft.

Je werkt nauw samen met het sales- en marketingteam om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om nieuwe klanten aan te trekken.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in staat om op verschillende niveaus te schakelen. Je bent gedreven, resultaatgericht en hebt een sterke commerciële drive. Daarnaast ben je proactief, zelfstandig en beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.


Salure groeit snel op het gebied van internationale HR, en wij zijn trots op ons vermogen om klanten te helpen bij het realiseren van hun (internationale) ambities. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en we investeren in hun groei en ontwikkeling. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin je de kans krijgt om je talenten te ontwikkelen en je potentieel te benutten. Kom bij ons werken en maak deel uit van een succesvol en groeiend team!


Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Leads opvolgen, afspraken inplannen en (samen met een collega) gesprekken voeren met potentiële klanten;
 • Offertes maken en opvolgen;
 • Je registreert je activiteiten in het CRM-systeem Salesforce en bewaakt de te volgen stappen.

In de functie is er tevens ruimte om mee te denken met leuke marketingacties, evenementen etc. Kun je mee naar beurzen om Salure te promoten, zijn er mogelijkheden om webinars te geven en wordt het gewaardeerd als jij met ideeën komt om Salure nog meer op de kaart te zetten of processen te optimaliseren. Hierbij kijken wij samen met jou waar jij blij van wordt en energie van krijgt.


Dit krijg je:

 • Een goed salaris tussen de € 2.395,- en € 3.200,- gebaseerd op jouw ervaring, met een bonusstructuur en een gunstige pensioenregeling (80% werkgeversbijdrage) voor later;
 • Een contract voor 32/40 uur. (studeer jij nog en wil je naast je studie alvast starten om daarna fulltime bij ons aan de slag te gaan, dan zijn er mogelijkheden om met minder uren te starten!))
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Een erg gezellig team salesteam met gemotiveerde en motiverende collega's die meestal op kantoor werken en af en toe een dagje vanuit huis;
 • Uitdagende functie met veel waardering voor eigen inbreng en interessante doorgroeimogelijkheden;
 • Een dynamische werkomgeving met topklanten;
 • Regelmatig leuke uitjes, lunches en borrels;
 • Een hele fijne werkplek, ons moderne kantoor is uitgerust met o.a. een fitnessruimte, douches, diverse coole games en er is dagelijks vers fruit en de heerlijkste koffie!

Vereisten

Wat beng jij mee?

 • Een afgeronde HBO opleiding (als jij deze niet hebt krijg jij een test op HBO-werk- en denkniveau);
 • Een zelfstandige en proactieve houding, overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, beheersing van de Nederlandse taal. Spreek je nog meer talen? Dan worden wij nog enthousiaster;
 • Het vermogen om contacten te onderhouden op verschillende niveaus en ideeën effectief uit te dragen;
 • Integer, doorzettingsvermogen, initiatiefrijk en enthousiast.

Spreken wij jou binnenkort voor deze te gekke uitdaging!


We hebben nog wat vragen voor je

Over Salure

Salure is dé specialist op het gebied van HR & Payroll processen. Wij bieden onze nationale en internationale klanten een totaaloplossing voor optimalisatie, grip op data, ondersteuning en uitbesteding van salarisadministratie. Wij gebruiken, door onze jarenlange expertise, op een slimme manier de software van AFAS voor een eindresultaat dat verder gaat waar andere stoppen. Dat is Samen Slim Vooruit! Als gecertificeerd Great Place to Work® scoren wij hoog op medewerker tevredenheid waarbij waarden zoals kameraadschap, innovatie en ontwikkeling organisatie breed worden gedragen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en kennissessies. We werken hard maar houden ook van flink ontspannen in de vorm van borrels, gezellige bedrijfsuitjes en als het even kan steken we graag de barbecue aan op ons gave dakterras.Functie:new business sales / accountmanager
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2395 – 3200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Salure via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Junior new Business Accountmanager ( Sales ) Salure 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures