Vacature Junior Technisch Inkoper

Junior Technisch Inkoper in Gouda

Junior Technisch Inkoper

Locatie: Gouda
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Fulltime


Een goede inkoopdeal, daar krijg jij energie van. Maar dan wel een slimme deal, waar het niet alleen gaat om de prijs, maar ook om de kwaliteit van de producten, de betrouwbaarheid van de leverancier en de continuïteit van de relatie. Jij gaat er helemaal in op: contacten leggen en je netwerk onderhouden, onderhandelen over leveringen, afspraken maken voor de toekomst. Alles om ervoor te zorgen dat Technolution alle beloftes aan onze klanten waar kan maken. Je hebt dan ook affiniteit met elektronica. Bovendien heb jij graag de vrijheid om je werk in te vullen zoals jij dat wilt.

Jouw werk als Junior Technisch Inkoper

Als Junior Technisch Inkoper begin je als de rechterhand van onze Senior Technisch Inkoper. Die kan jouw hulp goed gebruiken. Technolution groeit en dat geldt ook voor de vraag naar onze elektronicaproducten en -oplossingen. Samen met de Senior Technisch Inkoper zorg jij ervoor dat alle benodigde componenten, assemblages, behuizingen en accessoires op tijd worden geleverd. Zo staan jullie samen garant voor de continue productie en levering van onze elektronische producten en oplossingen.

Na je inwerkperiode word je steeds zelfstandiger in je werk. Je gaat het productieproces beter begrijpen. Je ontwikkelt een neus voor goede leveranciers, leert de taal van deze branche en werkt aan betere deals. Als de situatie daarom vraagt, ga je op bezoek bij leveranciers om de banden aan te halen, of om verhaal te halen. Daarbij ben je steeds gefocust op de premium kwaliteit van onze producten. Je overlegt met technische collega's en geeft ondersteuning bij productie en levering. Je bewaakt de leveringszekerheid van componenten en trekt tijdig aan de bel wanneer de continuïteit in gevaar komt. Je houdt daarom het overzicht over voorraden, bestellingen en leveringen en adviseert daarover gevraagd en ongevraagd.

Typisch jij

Jij hebt:

 • MBO+ denk- en werkniveau
 • Interesse in elektronica en hightech
 • Enige ervaring in een vergelijkbare functie

Jij bent:

 • Leergierig en enthousiast
 • Een goede communicator
 • Positief en proactief ingesteld
 • Nauwkeurig en georganiseerd
 • Handig met Excel

We zoeken een zelfstandige, gemotiveerde collega die echt zin heeft om het vak van Technisch Inkoper elektronica bij ons te leren. We geven je de kans om je werk te doen op jouw manier. Dat geldt ook voor je persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Jij geeft richting aan je carrière, wij helpen je om jouw doelen te bereiken.


Typisch Technolution

Alles ademt technologie bij Technolution. Met 250 technische professionals realiseren we al meer dan 30 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, security en hightech. Passie voor techniek, eigenaarschap en betrouwbaarbeid zijn onze belangrijkste waarden.

Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De loyaliteit van onze werknemers. Tientallen collega's werken hier al meer dan 12,5 jaar.

Onze recruiter Christina beantwoordt ze graag.

Fitch

Het invullen van de Fitch-methode is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Via online analysevragen brengen we in kaart welke eigenschappen je bezit en wat je belangrijk vindt en zetten dat af tegen de functie en de daarvoor benodigde competenties.

Werken als Junior Technisch Inkoper samengevat

 • Veel zelfstandigheid
 • Zelf je functie vormgeven
 • Uitstekende groeikansen
 • Relaties met leveranciers onderhouden
 • Afspraken maken en inkoopdeals onderhandelen
 • Een snelle sollicitatieprocedure

Solliciteer

Zie jij jezelf al werken bij Technolution, solliciteer dan via het onderstaande formulier. Onze recruiter Christina beantwoordt ze graag.

Recruiter


Tel.:
Email:Functie:technisch inkoper
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Technolution via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Junior Technisch Inkoper Technolution 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures