Vacature Kok

Kok in Moordrecht

Koken in een mooie omgeving voor een bijzondere groep mensen
Wonen in Vivere betekent zelfstandig wonen met 24 uurs zorg. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zoveel mogelijk hun eigen identiteit, levensritme en zelfstandigheid. behouden. Daarom is het van belang dat je niet alleen een kei in de keuken bent, maar dat je het ook heerlijk vindt contact met onze bewoners te onderhouden. Door regelmatig met hen te praten, betrek je hen bij de keuzes wat er op tafel komt. Je laat je inspireren door hun verhalen en vertaalt deze in mooie, verse maaltijden.

Bij Vivere werk je in een monumentaal pand aan de IJssel en kook je elke dag met verse ingrediënten. Je werkt niet in een grote productiekeuken maar in een gezellige huiselijke sfeer, tussen de bewoners van de zorgvilla. Gemiddeld kook je voor zo'n dertien personen.

Zelfstandig koken tussen de bewoners
Tijdens jouw diensten ben je zelfstandig aan het werk. Je bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd. Je gebruikt de keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier. Hygiëne staat voorop in onze keuken. Daarom houd jij je aan alle codes voor sanitaire voorzieningen en voedselproductie. Waar men wil en kan, zullen onze bewoners je helpen bij de voorbereidingen. De dagen dat je er niet bent, worden de maaltijden verzorgd door je collega's uit het kookteam. Samen met hen zorg je voor een goede maaltijdplanning, hou je de voorraden op peil zijn en ben je mede verantwoordelijk voor de inkoop. Hierbij werken jullie zoveel mogelijk samen met winkels uit de buurt. Een groot organisatietalent is dus onmisbaar.

Werktijden
Je werkt gemiddeld 2 dagen per week van 16:00u-19.30u (waarvan ook 2 weekenden per maand). Je ontvangt een salaris conform de CAO VVT FWG 20. Diploma's zijn niet vereist, ervaring met koken voor koken voor grotere groepen in de zorg wel. Een certificaat Sociale Hygiëne en/of HACCP is een pré.

Ben jij een vakkundig kok met een warme persoonlijkheid die het eten in zorgvilla Vivere iedere dag weer tot een feestje weet te maken? Spreekt het je aan om in een huiselijke zorgvilla te werken? En wil je werken in een organisatie die écht verschil maakt?

Neem voor een kennismakingsbezoekje of voor vragen contact op met via . Wedden dat je dan nooit meer weg wilt?!

Stuur dan jouw korte motivatiebrief met CV naar . Geen CV of niet zo handig met een motivatiebrief? Kom gewoon langs voor die kennismaking, vertel ons daar over jouw achtergrond en waarom je graag bij ons wilt werken.Functie:kok
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met sanare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Kok sanare 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures