Vacature Leverancier

Leverancier in Moordrecht

CONTEQ is het adres voor bevestigingsmaterialen voor de bouw, industrie en installatiebranche. Leverancier met een breed assortiment schroeven, pluggen, boren, verankeringen, ijzerwaren en machines.

Om ons team nog meer te versterken, zijn we op zoek naar naar gedreven en enthousiaste mensen.
Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Verkoper buitendienst

Wij zijn op zoek naar iemand die wil bijdragen aan de groei en het verder optimaliseren van de verkoop buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten bij bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe klanten. Je bent commercieel en technisch ingesteld en weet van aanpakken. Daarnaast ben je gedreven, enthousiast, flexibel en beschik je over de juiste dosis discipline en zelfsturing.


CONTEQ

Westbaan 272
2841 MC Moordrecht
Nederland


Tel: +31 (0)182 613631

KvK: 244 03 815

Social media

CONTEQ is het adres voor bevestigingsmaterialen voor bouw, industrie en installatie. Leverancier met een breed assortiment pluggen, schroeven, boren, verankeringen, ijzerwaren en machines.Functie:leverancier
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Conteq via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Leverancier Conteq 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures