Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Gouda

Heb jij oog voor detail? Ontgaat niets aan jouw aandacht? En heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een functie die jou op het lijf geschreven is!

Wij zoeken een Medewerker Logistiek. In deze ondersteunde rol ga jij je bezighouden met de voorraad en verzendingen van diverse goederen naar binnen- en buitenland. Je zorgt er gedurende de werkdag voor dat de diverse orders klaar staan voor verzending, en natuurlijk moeten de orders ook worden voorbereid en gecontroleerd. Daarnaast houd jij je ook bezig met het inspecteren van goederen en reparaties die retour komen. Dit verwerk je netjes in het systeem en handel je af. Ook controleer je de inkomende goederen en de voorraad en zorg je dat dit allemaal kloppend blijft. Tot slot ben je flexibel en pak je allerlei klussen aan om de logistieke werkzaamheden in goede banen te leiden.

Samen met jouw directe collega in het magazijn verwerken jullie alle orders, onder het genot van goede koffie én goede muziek knallen jullie de dag door. De dag is zo voorbij, tot morgen! Functie:Logistiek medewerker, Logistiek medewerker magazijnmedewerker
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.selman@werk.olympia.nl of 31182522022. Of bezoek hun website https://107.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Logistiek Medewerker Olympia 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures