Vacature Machinebouwer

Machinebouwer in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Als het opbouwen van producten jou energie geeft en een gecombineerde rol tussen de werkplaats en klantlocaties jou aanspreekt, dan ben ik op zoek naar jou! Voor een vooraanstaande organisatie in de machinebouw zoek ik een enthousiaste Machinebouwer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende taken, zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant. De organisatie is voornamelijk actief in de voedingsmiddelenindustrie en heeft hierin een specialistische expertise, waardoor je als Machinebouwer voornamelijk met roestvrij staal (RVS) werkt. Omdat de organisatie gespecialiseerd is, gaan ze geen uitdaging uit de weg. Vanaf het ontwerpproces tot aan de installatie bij de klant behoort tot de dienstverlening van deze organisatie.

Als Machinebouwer ligt jouw verantwoordelijkheid bij:

  • Het samenstellen van mechanische en elektrische componenten van de machine aan de hand van tekeningen;
  • TIG- en MIG-lassen van de RVS-onderdelen;
  • Op locatie bouwen van de machine;
  • Het in bedrijf stellen van de machine;
  • Het uitvoeren van licht onderhoud aan de machine op locatie.

Als deze taken overeenkomen met jouw ambities, lees dan snel verder om te ontdekken wat jij meebrengt.Functie:Machinebouwer
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via anne.douma@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Machinebouwer VNOM | We get the job done 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures