Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Gouda

Ben jij per direct beschikbaar voor 40 uur per week én heb jij passie voor Logistiek? Lees dan nu verder, we zoeken jou! 

 Als Magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever zorg je voor de in- en uitstroom van goederen. Je gaat dagelijks aan de slag in het magazijn van onze opdrachtgever in Gouda. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de steunpunten van hen en aannemers. Tevens zorg je ervoor dat jouw collega’s met een bedrijfsauto voldoende materialen hebben om hun werk uit te kunnen voeren. Daarnaast ontvang je materialen, help je bij het lossen van de vrachtwagens en zorg je dat de goederen en grootgereedschappen op de juiste plek terecht komen in het magazijn. Orderafhandeling, registratie van retourmateriaal en ontvangst, afgifte en verzending van magazijnmateriaal en goederenvervoer wordt door jou administratief verwerkt. Dit alles ga je doen met jouw 4 collega's, die net zo gemotiveerd en enthousiast zijn als jij.

Kortom: dit is een uitdagende baan, met een goede dosis vrijheid én verantwoordelijkheid Functie:Magazijnmedewerker
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2892 – 2892
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.selman@werk.olympia.nl of 31182522022. Of bezoek hun website https://107.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Magazijnmedewerker Olympia 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures