Vacature Managementondersteuner

Managementondersteuner in Gouda

Beland jij altijd in de rol van regelneef bij familie-uitjes en weekendjes weg met vrienden? Dan is dat geen toeval 😉 ! Jij hebt graag de touwtjes in handen, ziet het werk liggen en geen detail gaat aan je voorbij. De functie als management ondersteuner bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) jou op het lijf geschreven. Dus zie jij jezelf in de functie helemaal zitten? Pak dan deze kans!

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 2734 en € 3529 per maand
 • Van 32 tot 36 uur per week
 • Een contract van 6 maanden met kans op verlenging
 • Werken voor de Rijksoverheid
 • Volledige OV-reiskostenvergoeding
 • Je standplaats is Gouda!
Wie ben jij

Jij en agenda's, dat is pas een goede match! Je eigen agenda is gestructureerd en hier help jij graag de ander een handje bij. Ook het regelen kun jij goed. Een vergadering plannen op locatie? Leuk! Jij hebt al allerlei locaties in gedachten en weet ze te boeken. Een hectische dag komt jou bekend voor door jouw ervaring als management ondersteuner.

Daarnaast beschik je als Management ondersteuner over het volgende:

 • Je bent in bezit van een afgeronde secretariële opleiding op mbo 4 niveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de rol van managementondersteuner/secretaresse;
 • Je beheerst het MS-Office pakket goed;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
Wat ga je doen

Als management assistent zal je uitvoering geven aan of de samenwerking regelen van de (logistieke) administratieve, managementondersteuning. Dit zal voor leidinggevenden en/of de medewerkers van de afdeling/directie zijn. Zodanig dat deze in staat wordt/worden gesteld de eigen functie doelmatig uit te kunnen oefenen en besluiten te kunnen nemen.
Verder zal je:

 • de Ieidinggevende ondersteunen door het beoordelen van binnengekomen post en andere informatie en dit prioriteren
 • verzamelt, ordent en bewerkt cijfermatige en andere administratieve gegevens en steltgegevensoverzichten op
 • als eerste optreden als (telefonisch en schriftelijk)aanspreekpunt/vraagbaak/contactpersoon voor interne medewerkers en externe instanties en/of personen betreffende relevante algemene en procedurele aangelegenheden van de directie/dienst
 • verzorgen voor de agenda van de Ieidinggevende en bewaakt dat afspraken worden nagekomen
Waar ga je werken

Wij zijn de Justitiële ICT Organisatie: ICT’ers in hart en nieren die het justitieveld door en door kennen. Wij maken onder meer apps waarmee onze Rijkscollega’s hun werk makkelijk en efficiënt kunnen doen. Wij zorgen voor de juiste hard- en software op
werkplekken, overal in Nederland.

Team Managementondersteuning is een gezellig team met een goede sfeer. Het team bestaat uit 11 managementondersteuners. Van de 11 managementondersteuners werken er 2 op onze locatie in Veenhuizen en 1 werkt er op locatie Soesterberg. Als team ontzorgen wij diverse directieleden en houden wij ons ook bezig met de
ondersteuning organisatiebreed. Wij werken in teamverband, maar iedereen heeft ook eigen taken. Dit maakt ons team heel divers.

Sollicitatie

Zie jij jezelf nou echt op de functie Managementondersteuner bij de Justitiële ICT-organisatie? Solliciteer dan zo snel mogelijk met jouw CV en motivatiebrief!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Managementondersteuner, Management assistent
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via dji@tempo-team.nl of 038 458 3005. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Managementondersteuner Tempo-Team 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures