Vacature Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud oud Beij_406 - Schoonmaak Medewerker

Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud oud Beij_406 - Schoonmaak Medewerker in Capelle aan den Ijssel

Schoonmaak medewerker

"Een schoonmaker brengt glans en frisheid in elke ruimte, essentieel en waardevol werk."

Wat ga je doen?

Je verricht verschillende werkzaamheden, zoals stof wissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair en/of kantoorruimten, enz. Dat doe je volgens een programma waarin precies staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer. Je wordt aangestuurd door een leidinggevende die je alle kneepjes van het vak bijbrengt.

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

 • Een contract voor 25 uur per week;
 • Salaris: vanaf € 13,42 bruto per uur op basis van ervaring;);
 • Werktijden van 17.00-20.00 uur;
 • 25 vrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Je ontvangt een teken- & retentiebonus van € 500;
 • Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

Je gaat werken bij Sodexo op onze locatie in Oud Beijerland. In Veghel werken 1200 medewerkers en in Oud-Beijerland 250 medewerkers. De Nederlandse fabrieken in Veghel en Oud-Beijerland zijn succesvol vanwege het moderne en efficiënte productieproces.

In Oud-Beijerland worden er onderandere de sauzen Dolmio, Ben's Original, Suzi wan enz.

Wat breng je mee?

Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat die vooral gemotiveerd is en met plezier in de schoonmaak branche wil werken. Tevens voldoe je aan onderstaand profiel:

 • Je hebt werkervaring in een functie waarbij je klantcontact hebt gehad;
 • Je werkt zelfstandig, punctueel en discreet;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre en bij voorkeur ben je al in het bezit van de basis vakopleiding schoonmaak.

Geïnteresseerd? Reageer direct via de 'solliciteren' button.

Accepteer je deze baan bij Sodexo, dan ontvang jij na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €500,00 Wordt je eerste contract verlengd? Dan ontvang je een extra bruto bonus van €500,00.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid.Functie:medewerker algemeen schoonmaakonderhoud
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:25 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud oud Beij_406 – Schoonmaak Medewerker Sodexo 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures