Vacature Medewerker

Medewerker in Zoetermeer

werken bij de
technische groothandel

Medewerker Kredietbewaking

Altijd actief

Essential

Ze kunnen ook worden gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken en de doeltreffendheid van reclamecampagnes te meten. Advertentienetwerken plaatsen ze meestal met toestemming van de websitebeheerder.

Essential

Een website kan u bijvoorbeeld voorzien van lokale weerberichten of verkeersinformatie door gegevens over uw huidige locatie op te slaan.

Essential

Dit opslagtype verzamelt gewoonlijk geen informatie waarmee een bezoeker kan worden geïdentificeerd.

Bevestigen en opslaan

Medewerker Kredietbewaking

Zoetermeer

Full Time

Finance

Als Medewerker Kredietbewaking bij Rexel ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve uitvoering van alle werkzaamheden met betrekking tot de debiteurenadministratie en kredietbewaking.

Als Medewerker Kredietbewaking bij Rexel ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve uitvoering van alle werkzaamheden met betrekking tot de debiteurenadministratie en kredietbewaking. Door het zeer diverse takenpakket is geen werkdag hetzelfde. In deze functie beheer je je eigen klantenportefeuille. Je bewaakt vorderingen en betalingen van uitstaande facturen, je verstuurt aanmaningen en je voert belacties naar klanten uit. Je werkt nauw samen met de collega's op je eigen afdeling en op de andere vestigingen van Rexel. Daarnaast heb je ook veel contact met externe leveranciers, bijvoorbeeld wanneer je kredietinformatie aanvraagt voor een toetsing. Je bent onderdeel van team Kredietbewaking. Dit team bestaat uit een Manager, een Coördinator, twee parttime collega's die de Masterdata beheren en twee Medewerkers Kredietbewaking.

"Als je het leuk vindt om een belangrijk aanspreekpunt voor klanten te zijn en je het niet erg vindt om soms van je planning af te wijken, dan is dit een baan voor jou."

Wat doe je?

Werkweek

"Op een leuke dag verloopt de samenwerking met de afdeling Verkoop en je klanten vlekkeloos. Na een gemaakte betalingsregeling of toezegging lukt het je om een vordering volledig te incasseren, waardoor beide partijen uiteindelijk tevreden zijn."

"Op een minder leuke werkdag worden toezeggingen niet nagekomen en zijn er extra acties nodig. Het is altijd jammer wanneer klanten na het opstellen van een betalingsregeling de gemaakte afspraken niet nakomen."

Wat heb je nodig?

 • Afgeronde MBO-4 opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in debiteurenbeheer
 • Je bent klantgericht en kunt goed samenwerken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Wat krijg je?

 • €2.800 - 3300 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Winstdeling
 • 25 vakantiedagen (bijkopen mogelijk)
 • Fietsplan én €0,23 p/km
 • Rexel leeromgeving
 • Goede pensioenregeling

Groeipad

Binnen Rexel werk je samen aan een persoonlijk leerpad. Daarnaast hebben we de Rexel Academy, waarbinnen je interne (online) trainingen kan volgen. Er is ook een mogelijkheid tot het volgen van externe trainingen. Verder biedt Rexel een Harrison Assessment aan voor medewerkers die een doorgroei ambitie hebben of een laterale stap willen maken.

Werken bij Rexel Nederland

Rexel Nederland is een groothandel in elektrotechnische materialen, die producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement aanbiedt. Rexel streeft ernaar om samen met haar klanten en leveranciers de best mogelijke totaaloplossing te ontwikkelen en nieuwe markten te creëren. Opvallend zijn de lange dienstverbanden van gemiddeld 13 jaar, de hoge tevredenheidscore, de doorgroeimogelijkheden én de energie van de collega's.

Stel direct een vraag

Voor vragen kan je terecht bij Jan Daniël Wisselink, , telefoonnummer .

Functie:medewerker
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3300
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Medewerker Fedet 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures