Vacature Medewerker Service

Medewerker Service in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Medewerker Service

Nieuwerkerk aan den IJssel

MBO

Technisch Beheer

Ben jij op zoek naar een veelzijdige rol, waarbij planning & administratie samenkomen? En wil jij met doortastendheid en het inbrengen van nieuwe ideeën onze afdeling verder vormgeven? Mooi!

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Met jouw enthousiasme en organisatievermogen ben je samen met je teamleden verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van onze servicemonteurs. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en monteurs. Je maakt afspraken, beantwoordt vragen en draagt bij aan een juiste- en volledige administratie. Hierbij kan je denken aan de vastlegging van onderhoudscontracten, de verwerking van werkbonnen en het factureren.

Je werkt in teamverband direct met twee andere collega's. Met elkaar hebben we een prettige werksfeer en weten we onze dagelijkse doelen gezamenlijk te bereiken. Door de groei van onze afdeling zijn nieuwe ideeën en initiatieven zeer welkom. Leef je dus uit als medewerker service!

Leeft techniek in jou?

Jij bent het best te beschrijven als klantgericht, proactief en flexibel. Daarnaast beschik je als medewerker service over:
Mbo werk- en denkniveau.
Goede communicatieve vaardigheden.

Dit is voor jou, van ons

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Een uitnodiging voor alle Hoppenbrouwers evenementen. En geloof ons, daar wil je bij zijn!

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Medewerker Service

Nieuwerkerk aan den IJssel MBO Technisch Beheer

Over HoppenbrouwersFunctie:medewerker service
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Medewerker Service Hoppenbrouwers Techniek 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures