Vacature Medewerker Welzijn

Medewerker Welzijn in Gouda

Werken bij Domus Magnus

Kom bij ons werken!


Medewerker Welzijn - Gouda

Zorg jij ervoor dat onze bewoners elke dag een fijne dag hebben? Ben jij geïnteresseerd in het (levens)verhaal van een ander en draai jij je hand niet om voor de organisatie van een muzikale activiteit, workshop of lunch? Heb je bovendien een flexibele agenda? Dan lees jij nu de juiste vacature!

Voor onze prachtige locatie Het Sint Jozefpaviljoen zijn wij opzoek naar een energieke activiteitenbegeleider die graag bijdraagt aan het verzorgen van een leuke dag voor onze bewoners.

Plaats: Gouda Locatie: Het Sint Jozefpaviljoen Doelgroep: 34 bewoners - Somatiek en psychogeriatrie Aantal uren: 10-15 uur per week Salaris: FWG 35

Waar kom je te werken als Medewerker Welzijn - Gouda?

Domus Valuas is kiezen voor het beste. We staan niet voor niets in de Top 10 van beste verpleeghuizen.
We zijn toonaangevend met ons aanbod van liefdevolle zorg en hoogwaardige service voor ouderen die willen blijven leven zoals thuis. Domus Valuas heeft 30 unieke locaties verspreid in Nederland.
Ruimte voor leven staat daarin centraal. De warme, persoonlijke benadering en prachtige locaties maken onze organisatie de best mogelijke keuze. Bewoners voelen zich thuis, het mag hen aan niets ontbreken. Alle medewerkers van Domus Valuas hebben persoonlijke aandacht en een gastvrije houding tegenover onze bewoners en elkaar. Zo helpen zij mee om onze zorg op het hoogste niveau te houden. Onze medewerkers zijn de kern van het bedrijf. Daarom zorgen wij ook goed voor onze medewerkers door hen een fijne en inspirerende werkomgeving te bieden met ruimte om te groeien als professional en als persoon. De kernwaarden waar we in geloven en waar we voor staan zijn: liefdevol, vitaal, gastvrij en ondernemend.

Over het Sint Jozefpaviljoen
Het Sint Jozefpaviljoen is een historische, sfeervolle en centraal gelegen zorgvilla in Gouda. Het luxe verzorgingshuis is zeer ruim van opzet en heeft 34 appartementen. In de gemeenschappelijke ruimtes komen onze bewoners samen om te dineren, te ontspannen of deel te nemen aan leuke activiteiten. Zo wordt er bijvoorbeeld op deze locatie iedere week een live concert georganiseerd. Je komt te werken in een relatief nieuwe team (20 zorgcollega's) , waar samen gekeken wordt naar verbeteringen. Er is veel ruimte voor jou frisse ideeën en ruimte voor eigen inbreng. De collega's zijn flexibel en bereid om elkaar te helpen en om een extra dienst te werken als dit nodig is af en toe. Je bent onderdeel van het totale team van het Sint Jozef. Samen met team keuken en welzijn de bewoner een prettige dag geven. Benieuwd naar deze locatie? Klik dan hier!

Wat ga je doen als Medewerker Welzijn - Gouda?

Als Activiteitenbegeleider ben je onderdeel deel van het Team Welzijn, onder leiding van de Coördinator Welzijn. Je bent medeverantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van het activiteitenprogramma op de locatie. Met jouw inzet zorg je ervoor dat onze bewoners elke dag een plezierige en zinvolle dag hebben. Enkele van je taken zijn:

 • Het organiseren en uitvoeren van het activiteitenprogramma, dit zijn vooral groepsgerichte activiteiten; op de zondag is er een kamerconcert met muziek van verschillende stijlen;
 • Het bewaken van een veilige leefomgeving en het observeren en rapporteren ten behoeve van het zorgleefplan;
 • Het verzorgen van koffie, thee en het op orde houden van de gemeenschappelijke woonruimten.

Wat vragen we van een Medewerker Welzijn - Gouda?

 • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van MMZ, AB of SPW of Social Work is een pré;
 • Je hebt ervaring met het werken met mensen met dementie (must);
 • Je hebt ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten;
 • Je bent zelfstandig, gastvrij en hebt een vrolijk karakter;
 • Je bent vindingrijk, geduldig en hebt een hart voor ouderen;
 • Je bent flexibel inzetbaar en vind het geen probleem om ook in het weekend te werken. Je bent flexibel inzetbaar in de vakantieperiode;
 • Je werkt graag samen in een team.

Ons aanbod:

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. Op basis van opleiding en ervaring word je ingeschaald in salarisschaal 35, met een salaris van €2.391,72 tot €3,177,10 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Je werkt gemiddeld 10-15 uur per week. Er zijn twee diensten; 09.30 - 18.00 en van 13.30 - 19.00 op maandag t/m zondag.
 • Een leuk team van collega's!
 • Je ontvangt 8,33% eindejaarsuitkering en een hogere reiskostenvergoeding dan volgens de CAO (€0,12 per km);
 • FiscFree: interessante bruto-netto regeling. Je ontvangt hoge kortingen op elektronica (bijv: iPhone, iWatch, Tablet) fitness abonnement of fietsen;
 • Voordelige kortingen zoals de collectieve zorgverzekering bij CZ;
 • De Domus Magnus Academy zorgt ervoor dat je jaarlijks trainingen en cursussen kunt volgen op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling en vakgebied.

Interesse in een baan als Medewerker Welzijn - Gouda?

Neem gerust contact op met het recruitment team via 7 of
Nog niet zeker of dit bij je past? Je kunt ook eerst vrijblijvend een kopje koffie komen drinken of een dagje meelopen.

Het Recruitment team van Domus Valuas werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus en ZZP'ers

Solliciteren bij Domus Magnus: zo werkt het.

Stap 1

Mogelijkheid tot meelopen/sfeerproevenFunctie:medewerker welzijn
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Domus Magnus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Medewerker Welzijn Domus Magnus 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures