Vacature Microsoft 365 Technisch Beheerder

Microsoft 365 Technisch Beheerder in Rotterdam

Primair

  • Erasmus professors
  • Extern gefinancierde hoogleraren
  • Promoveren aan EUR
  • Onderzoeksgroepen en -initiatieven
  • Research services
  • Studio Erasmus
  • Wetenschapscafé Rotterdam
  • Prijzen en onderscheidingen
  • Bureau van de Pedel

Microsoft 365 Technisch Beheerder

Plaatsingsdatum vrijdag 24 mei 2024

Sluitingsdatum zondag 23 jun 2024

Functietype Professional Services

Organisatieonderdeel Erasmus Digitalisation and Information Services (EDIS)

Salaris € 3.226 - € 5.090

Omvang 1 fte - 1 fte

Introductie

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een vooraanstaande internationale universiteit in het hart van Rotterdam, met sterke focus op maatschappelijke impact en innovatie. Wij zijn opzoek naar een gedreven Technisch Beheerder Microsoft 365 die ons team komt versterken en samen met ons impact wil maken.

Functie-omschrijving

Als Technisch Beheerder M365 ben je verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van onze Microsoft 365 omgeving. Je werkt nauw samen met diverse stakeholders en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze systemen optimaal functioneren en voldoen aan de hoogste standaarden.

Je komt te werken binnen de dienst EDIS binnen Professional Services van de EUR, in het multidisciplinaire team (MDT) M365. Het MDT bestaat uit 11 collega's en werkt conform de agile methodiek in sprints van vier weken. Je neemt deel aan het operationele beheer en het configureren van onze M365 omgeving, met applicaties zoals Teams, Office 365, SharePoint. Met het team ben je verantwoordelijk voor het agile wegwerken van de backlog.

Jouw verantwoordelijkheden in het kort:

 • Proactief beheer van M365 : Je zorgt voor het dagelijks beheer en onderhoud van de M365 omgeving, inclusief Exchange Online.
 • A ansturen van productleveranciers : Je coördineert wijzigingen, lost problemen op en houdt toezicht op nieuwe releases in samenwerking met onze leveranciers.
 • Sturen op SLA's: Je bewaakt de Service Level Agreements (SLA's) zowel intern als extern en zorgt voor naleving van contracten met leveranciers.
 • Operationeel beheer verbeteren : Je bewaakt het operationeel beheer en identificeert mogelijkheden voor verbetering en automatisering.
 • Toekomstige positionering van M365 : Je denkt mee over de toekomstige positionering van het M365 platform en de technische inrichting van nieuwe diensten.

Functie-eisen

 • HBO/WO werk en denkniveau
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen het M365 domein.
 • Brede kennis van en ervaring met technisch beheer binnen M365, inclusief ervaring met Exchange Online en Exchange On-Premise.
 • Bekend met DevOps en Scrum, en in staat om bij complexe problemen snel tot een oplossing te komen.
 • Communicatief sterk en organisatiesensitief, met beheersing van Nederlands (C2) en goede beheersing van Engels (B1).

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie wordt in overleg bepaald. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen €3.226 en € 5.090 bruto per maand (Schaal 10), conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus Digitalisation and Information Services (EDIS). De functie heeft een omvang van 1 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden omgezet worden in een vaste aanstelling.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

 • Alles wat je nodig hebt voor een goede work-life balance : thuiswerken in overleg, 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering, en flinke korting op een abonnement voor ons sportcentrum op de campus .
 • Een duurzame, inclusieve en diverse werkomgeving met een open cultuur waar je jezelf kunt zijn en we aandacht hebben voor elkaar en voor de wereld. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze fietsbijdrage of neem deel aan netwerken zoals Young@EUR , Fame , QuEUR, of Young Erasmus Academy.
 • Tijd en ruimte voor je ontwikkeling in de breedste zin: ontwikkeldagen en een persoonlijk carrièrebudget , buitenlandse uitwisselingsmogelijkheden grotendeels op onze kosten, en gratis toegang tot onze universiteitsbibliotheek .
 • Een goed pensioen bij ABP waar wij 2/3e aan bijdragen, korting op diverse collectieve verzekeringen bij Zilveren Kruis Achmea, Loyalis, Allianz, en een reiskosten-, thuiswerk- en internetvergoeding.
 • Combineer je je baan met ouderschap of heb je deze wens voor de toekomst? EUR biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners , en er is een kinderopvang op de campus .
 • Verhuis je naar Nederland voor een baan bij de EUR? Dan kun je mogelijk gebruik maken van de 30%-regeling indien je aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet, en helpen we met ons Dual Career Programme ook jouw partner bij het vinden van een leuke baan.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek - onze missie luidt dan ook 'Creating positive societal impact'. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl .

Faculteit / Instituut / Dienst

De dienst Erasmus Digitalisation & Information Services (EDIS) is dé ondernemende partner in de digitaliseringsambities van faculteiten en diensten van de Erasmus Universiteit. EDIS vertaalt ambities op het gebied van IT en informatievoorziening naar concrete en waardevolle veranderingen. Zo kunnen studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers veilig en betrouwbaar samenwerken en ontwikkelen.

Groep

Information Technology Services (IT Services) binnen EDIS draagt zorgt voor de dienstverlening op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Dit betekent dat de dienst enerzijds verantwoordelijk is voor de virtuele werkplek van de EUR, waardoor medewerkers 'any time', 'any place' en op 'any device' kunnen werken. Anderzijds stelt IT Services de faculteiten en andere EUR-organisatieonderdelen in staat om succesvol diensten te verlenen aan studenten, medewerkers en bestuurders/management. Zij heeft capaciteit en kennis in huis om de noodzakelijke IT-ontwikkeling, integratie en projectleiding inhoud te geven. IT Services bestaat uit een aantal domeinen waaronder Research, Education, Business Operations en Generic Services.

Additionele informatie

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter Arielle van Sluijsdam,

Voor meer informatie over de inhoud kun je contact opnemen met Daniël de Vogel via

Solliciteren

Ben jij technisch beheerder M365 die wij zoeken? Solliciteer dan nu en versterk ons team!DeDe sollicitatieprocedure bestaat uit 3 gesprekken, waarvan 1 een arbeidsvoorwaardengesprek.

Het opvragen van referenties en online screening (VOG) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteren?

Open navigatie voor Microsoft 365 Technisch Beheerder Sluiten

Solliciteren?

Vergelijk @count opleiding

 1. Microsoft 365 Technisch BeheerderFunctie:technisch beheerder microsoft 365
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3226 – 5090
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Microsoft 365 Technisch Beheerder EUR 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures