Vacature Monteur TD

Monteur TD in Moordrecht

Heb jij passie voor de voedingsmiddelenindustrie? Zie jij het zitten om te werken met werktuigbouwkundige installaties binnen de banketwereld? Werk jij graag binnen een organisatie die wereldwijd actief is? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een jarenlange relatie ben ik op zoek naar een Monteur TD. Binnen de functie ben jij verantwoordelijk voor het preventieve en correctieve onderhoud aan diverse productie installaties. Hierbij kan gedacht worden aan snijmachines, verpakkingsmachines en bijvoorbeeld foliemachines. Zoals gezegd produceert de organisatie voor grote landen als Amerika. Ben jij een leerling binnen het vak of juist geheel zelfstandig ? Dan ben ik op zoek naar jou! Als Monteur TD ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het zelfstandig doormeten en lokaliseren van mechanische en elektrische storingen;
  • Doorvoeren van berekende modificaties;
  • Verhelpen van storingen;
  • Begeleiden van monteurs van externe firma's;
  • Opstellen van verbetervoorstellen.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Lees dan snel door wat wij van jou vragen!Functie:Monteur TD, Monteur Technische Dienst
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Monteur TD VNOM | We get the job done 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures