Vacature Nachtchauffeur CE

Nachtchauffeur CE in Gouda

Wil jij de ster van de nacht zijn in de wereld van logistiek en distributie? Dan is deze vacature iets voor jou! Sluit je aan bij een distributietopper op het gebied van levensmiddelen, voeding en drank, een werkgever die bekend staat om zijn ongeëvenaarde betrokkenheid bij medewerkers en voortdurende streven naar verbetering. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bedrijf dat niet alleen zijn toewijding aan jou, maar ook aan de toekomst laat zien door zware investeringen.

Als nachtchauffeur zul je een cruciale rol spelen in het vervoeren van essentiële levensmiddelen tussen diverse distributiecentra en retailers. Je avontuur begint meestal tussen 17:00u en 19:00u en biedt je de mogelijkheid om 10 tot 12 uur per dag te werken. Voornamelijk werk je van maandag tot en met vrijdag en zul je ongeveer 5 stops per rit maken. En maak je geen zorgen, want je hebt alle benodigde hulpmiddelen tot je beschikking voor het laden en lossen.

Weet je wat het beste is? We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Je kunt zelfs kiezen voor parttime, weekendwerk of werken met een LZV. Als dit jouw droombaan is, aarzel dan niet! Stuur ons jouw CV en een enthousiaste e-mail naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180 745 747

Mis deze kans niet om de nachtchauffeur te worden waar wij naar op zoek zijn. Laten we samen jouw carrière in de hoogste versnelling zetten!Functie:Chauffeur CE, Nachtchauffeur CE
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Nachtchauffeur CE IQ Select 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures