Vacature Nieuwe Chauffeurs

Nieuwe Chauffeurs in Gouda

Vereniging Buurtbus Reeuwijk

  • Buurtbus Reeuwijk - Gouda

Nieuwe chauffeurs

Enkele wervingsacties hebben ertoe geleid, dat wij momenteel beschikken over voldoende chauffeurs om onze diensten te rijden. Om te voorkomen dat er voor nieuwe chauffeurs onvoldoende mogelijkheden zijn hen met enige regelmaat in te zetten hanteren we tijdelijk een 'opnamestop'.

In het algemeen geldt het volgende:

De Vereniging Buurtbus Reeuwijk heeft regelmatig plaats voor nieuwe chauffeurs. Mensen die er interesse voor hebben als vrijwilliger op onze buurtbus te rijden kunnen contact opnemen met onze ledenadministrateur, de heer G. van Leyenhorst, Zoutmansweg 66 B, 2811 EV Reeuwijk, tel. .

De Buurtbus is een vrijwilligersorganisatie, als zodanig worden er dus geen vergoedingen betaald. Wel is er voor de chauffeurs jaarlijks een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst en ontvangen zij rond de kerstdagen en met hun verjaardag een attentie.Functie:nieuwe chauffeur
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Nieuwe Chauffeurs Buurtbus Reeuwijk 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures