Vacature Ondernemersvereniging

Ondernemersvereniging in Zoetermeer

Allround medewerker Operations

Hybride

 • Zoetermeer , Zuid-Holland , Nederland
€ 2.500 - € 3.500 per maand Operations

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Jij houdt van afwisseling


Allround medewerker backoffice
(Fulltime)


De dynamische wereld van handel en logistiek zie je iedere dag terug op onze afdeling Operations: geen dag is hetzelfde. Of je nu een nieuw belangrijk project uitwerkt samen met een van onze accountmanagers of een vraag van een van onze leden beantwoordt, jij doet dit allemaal moeiteloos en met veel plezier.


Als kennisorganisatie en ondernemersvereniging zorgen we ervoor dat onze leden succesvol kunnen blijven ondernemen. We delen kennis, organiseren online en fysieke evenementen, verzorgen opleidingen en bieden netwerken. En we doen nog veel meer. In dat geheel sta jij in het middelpunt en speel je een belangrijke rol voor al je collega's.


Je helpt onze accountmanagers en adviseurs bij offertetrajecten door onder andere het redigeren van teksten en een goede registratie in ons CRM-systeem. Denk hierbij aan administratieve processen zoals facturering. Verder speel je een belangrijke rol bij het verwerken van orders door (interne) processen in gang te zetten en in goede banen te leiden. Dat kan jij natuurlijk als de beste, want bij jou staat kwaliteit en service voorop.


Uiteraard krijg je alle hulp van een team van meer dan honderd collega's die bij onze vereniging werken. We helpen elkaar allemaal graag, zijn ondernemend en oplossingsgericht. Welkom bij evofenedex!


Dit doen wij

Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. We delen op grote schaal kennis met meer dan 10.000 leden en nemen hindernissen voor hen weg. De leden van onze vereniging zijn divers: van de grootste chipmachinefabrikant van de wereld tot de bakker op de hoek. Door al die uiteenlopende activiteiten loopt een rode draad: al deze ondernemingen hebben logistiek of internationaal ondernemen nodig om van hun bedrijf een succes te maken. En daarom zijn ze lid van evofenedex.


Dit mag jij van ons verwachten

Naast een inspirerende werkomgeving bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor jouw inzet en toewijding in deze functie. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van andere afdelingen bij evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.


Dit bieden wij

Naast deze inspirerende werkomgeving, bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor jouw inzet en toewijding in deze functie:

 • Een fulltime dienstverband van 37,5 uur.
 • Een marktconform salaris: afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km voor woon-werkverkeer.
 • Een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden. Zoals een waarderingsuitkering van maximaal 10% van het brutojaarsalaris, 8% vakantiegeld, 27,5 vrije dagen en 2 collectieve vrije dagen per kalenderjaar.
 • De mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten. Je krijgt een thuiswerkvergoeding en een volledig ingerichte ergonomische thuiswerkplek.
 • Een goede pensioensregeling.
 • Top ICT-voorzieningen.
 • Een sportvergoeding.
 • Werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met creativiteit, kwaliteit en ambitie. En waarbij je alle mogelijkheden krijgt om te leren en veel kennis op te doen.

Vereisten

Dit verwachten we van jou

 • Een afgeronde mbo+-/hbo-opleiding op het gebied van office and managementsupport of vergelijkbare richting.
 • Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in een commerciële, administratieve functie.
 • Goede kennis van MS Office en ervaring met ICT-systemen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Een interesse- en capaciteitentest via een extern onderzoeksbureau maakt vast onderdeel uit van het selectieproces en geeft goed inzicht in je kwaliteiten, competenties en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling in je loopbaan.


Zo kom je bij ons

Stuur ons je cv met motivatiebrief. Reageren kan via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Functie:ondernemersvereniging
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Ondernemersvereniging evofenedex 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures