Vacature Onderwijsassistent

Onderwijsassistent in Gouda

Specificaties:

Baan: Freelance, Fulltime, Parttime

Aantal uren: 16 - 40 uur

Plaats: Gouda

Functie: Onderwijsassistent

Onderwijs: Basisonderwijs

Opleidingsniveau: MBO

Wij zijn op zoek naar een dynamische onderwijsassistent die met passie in het basisonderwijs werkt!

Heb jij ervaring als onderwijsassistent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? In de regio Gouda zijn we momenteel op zoek naar jou!

Wat omvat de functie?

Als onderwijsassistent voor de school in Gouda zal je met enige regelmaat de klas overnemen, maar je staat er nooit alleen voor. Je werkt nauw samen met de leraren, ondersteunt bij het lesgeven, begeleidt leerlingen en zorgt voor een veilige en stimulerende leeromgeving. Zelfstandigheid en proactiviteit zijn cruciaal, en met jouw enthousiasme en geduld weet je de leerlingen te inspireren. Sterke communicatieve vaardigheden zijn van vitaal belang, evenals de bereidheid om samen te werken met collega's en ouders.

Jouw werkzaamheden opgesomd:

- Assisteren bij het organiseren en uitvoeren van lesactiviteiten - Creëren van een veilige en stimulerende leeromgeving - Helpen bij het beheren van de klas en het handhaven van discipline - Ondersteunen van leerlingen met speciale behoeften of leerproblemen

Wat hebben wij jou te bieden?

Of je nu kiest voor een positie in loondienst of als zelfstandige, wij bieden niet alleen aantrekkelijke salarissen en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een school die aansluit bij jouw visie op het lesgeven en leren. Als onderwijzer ben je een essentieel onderdeel van het team en krijg je de vrijheid om zelfstandig je lessen vorm te geven. Als zzp'er heb je de ruimte om je eigen werkrooster te bepalen, terwijl je samenwerkt in een inspirerende omgeving met collega's die zich continu blijven ontwikkelen.


Erkenning/waardering voor je werk en een fijn team;
Doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden op maat en opleidingsmogelijkheden.

Kom ik in aanmerking voor deze functie?

We kijken verder dan alleen je opleidingsniveau en gaan uit van de (leerkracht)competenties waar je al over beschikt. Jij bent iemand die gedreven is, een groot lerend vermogen heeft en een positief leerklimaat kan creëren voor leerlingen.

Je bent beschikbaar om te werken in de omgeving van Gouda.

Je bent 16 - 40 uur per week beschikbaar om leerlingen te laten groeien en de beste versie van zichzelf te laten worden. Met de juiste ervaring, bekwaamheid en de wil om jezelf verder te willen ontwikkelen, kunnen we bespreken wat er mogelijk is.

- Onderwijsassistent - Adpep - Pabo(student) - Pedagogiek - Leraarondersteuner

Beschik jij over een van bovenstaande diploma's en ben je benieuwd wat er mogelijk is? Solliciteer dan op deze vacature en we nemen contact met je op!

Solliciteer vandaag nog !

Vragen via whatsapp

#

Solliciteren op Zelfstandig onderwijsassistent | Gouda

Vul je persoonlijke gegevens in en verstuur!

4. Sollicitatiegesprek

Vacatures tiponderwijs

Tip is ontstaan vanuit de behoeften van het basisonderwijs zelf. Sinds 2017 maken we ons hard voor gelukkige onderwijsprofessionals die leerlingen rijke en levendige ervaringen bieden. Ervaringen waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren.

Het welzijn en de ontwikkeling van jou als onderwijsprofessional zien we dan ook als onze verantwoordelijkheid en verplichting. Door onder andere het lerarentekort neemt de werkdruk in het basisonderwijs de laatste tijd steeds meer toe. Hierdoor is er een grotere uitstroom van leerkrachten en neemt het werkgeluk af.

Door de krachten te bundelen met honderden basisscholen door het hele land wil Tip het tij keren. Samen met basisscholen zorgen we ervoor dat de professie van leerkracht en onderwijsassistent nog aantrekkelijker wordt. We bieden jou als onderwijsprofessional een passende uitdaging in de buurt , maken een persoonlijk groeiplan en bieden volop coaching en training . Ook verbinden we zij-instromers aan basisscholen. Dit alles met als doel om het lerarentekort op te lossen en te streven naar gelukkige onderwijsprofessionals. Doe jij mee?

Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen

  • Een basisschool in de buurt
  • Jouw persoonlijke groeiplan
  • In lijn met de onderwijs CAO
  • Nascholing


Functie:onderwijsassistent
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Onderwijsassistent Teach-Inn Plus 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures